TARJOA ASIAKKAILLESI

AMD on yleistymässä datakeskuksissa ympäri maailman. Miksi? 2. sukupolven EPYC-prosessoreiden takia. Nämä uudet suorittimet merkitsevät muutakin kuin vain ylimääräisiä x86-ytimiä, nopeampaa muistia ja tehokkaampaa PCIe-kaistaa: ne mullistavat palvelintekniikan.

LUE LISÄÄ

MITKÄ OMINAISUUDET TEKEVÄT AMD EPYCISTÄ ERITYISEN?

AMD:n innovaatiot. 7 nanometrin mikroarkkitehtuuri, jopa 64 ydintä ja 32 miljardia transistoria, 128 käytettävää PCIe 4.0 -kaistaa yhdessä kannassa (160 kahdessa kannassa), 8 muistikanavaa ja yhtenäinen, chiplet:in perustuva muisti. Vertaansa vailla.

MITEN TEHOKASTA TÄMÄ TEKNIIKKA ON DATAKESKUKSISSA?

140:tä erilaista prosessorien maailmanennätystä hallussaan pitävältä yhtiöltä on lupaa odottaa paljon. EPYC ei petä odotuksia.

LUE LISÄÄ

HUIPPUTASON SUORITUSKYKY

Yrityssovellukset, virtualisoidut ja pilvipohjaiset ympäristöt, ohjelmistomääritteinen infrastruktuuri, korkean suorituskyvyn data-analytiikkasovellukset – EPYC on lähes vastannut tai vastannut kilpailijoiden prosessoreiden suorituskykyä muutamissa alan testeissä, mutta useimmissa vertailuissa se on suorastaan murskannut ne. Todisteet (ja hinta) ovat saatavilla: saat 24 % paremman suorituskyvyn 73 % matalampaan hintaan.*

POIKKEUKSELLINEN ARKKITEHTUURI

AMD EPYCissä I/O-siru on asetettu palvelimen keskelle, mikä merkitsee ensimmäistä askelta palvelinten laskentatehon, muistin ja tallennustilan osittamiseen. AMD Infinity -arkkitehtuuri erottelee nyt kaksi virtaa. Käytössä on kahdeksan sirua prosessorin ytimille ja lisäksi yksi I/O-siru, joka pystyy käsittelemään tietoturvaa ja tiedonsiirtoa prosessorista erillään.

KESKITTYNYTTÄ TIETOTURVAA

AMD EPYCissä tietoturva on rakennettu piirilevytasolle. Yksittäinen prosessori voi eristää kryptografisesti jopa 509 virtuaalikonetta palvelinkohtaisesti suojatun käynnistyksen sekä Secure Memory Encryption (SME)- ja Secure Encrypted Virtualization (SEV) -tekniikoiden avulla

Evidence of Greatness

TODISTETUSTI LOISTAVA

AMD ja Mercedes-AMG Petronas -F1-talli julkistivat hiljattain uuden monivuotisen kumppanuuden, johon sisältyy AMD EPYC -palvelinprosessoreiden käyttö kilpa-ajon erilaisten työnkulkujen optimointiin.

”Formula 1:ssä on pohjimmiltaan kyse innovaatioista. Yritämme aina koetella ja rikkoa teknisiä rajoja suorituskyvyn parantamiseksi... olemme hyvin mielissämme AMD-kumppanuudesta.”

- Toto Wolff, Mercedes-AMG Petronas -F1-tallin johtaja ja toimitusjohtaja

Tta yhteyttä ALSO-edustajaasi ja ryhdy mitoittamaan projektisi tarpeita.

ota yhteyttä

Katso kaikki AMD EPYCiä käyttävät HPE ProLiant -palvelimet täältä.

KATSO TUOTTEET