HPE Synergy

Valjasta ohjelmallisesti määritetyn infrastruktuurin vahvuudet käyttöön

IT-resurssien käyttöönotto missä tahansa konfiguraatiossa ja minkä tahansa työkuorman ajamiseen parantaa joustavuutta ja suorituskykyä ennennäkemättömällä tavalla.

Muunna IT-infrastruktuuri ohjelmallisesti määritetyksi, tarpeen mukaiseksi palveluksi

Onko asiakkaillasi vaikeuksia selviytyä kasvavista liiketoiminnallisista vaatimuksista ja sovelluksista monimutkaisissa ja tehottomissa siiloutuneissa infrastruktuureissa?

HPE Synergy muuntaa datakeskukset joustaviksi palvelin-, tallennus- ja verkkoresursseiksi, jotka voidaan provisioida älykkäästi sinne, missä niitä milloinkin eniten tarvitaan. Tämä poistaa työkuormakohtaisten ympäristöjen tarpeen.

IT-resurssien kokoaminen ja käyttöönotto minkä tahansa sovelluksen ajamiseen onnistuu yhdellä koodirivillä paikkaan katsomatta ja missä tahansa skaalassa. Asiakkaasi hyötyvät toiminnan tehostumisesta ja paremmasta hallittavuudesta, sillä IT-resurssit ovat hyödynnettävissä nopeasti yhden käyttöliittymän kautta.

Ohjelmallisesti määritetyt IT-resurssivarannot

Ohjelmallisesti määritetyt laskenta-, tallennus- ja verkkoresurssivarannot toimivat yhtenä rakenteena, jonka joustavat resurssit voidaan konfiguroida saumattomasti, ottaa käyttöön ja hyödyntää siellä, missä niitä eniten tarvitaan.

HPE OneView ja ohjelmallisesti määritetty äly

HPE OneView'n avulla asiakkaasi voivat automatisoida IT-resurssien käyttöönoton ja hallinnan, mikä parantaa IT-palvelujen hallittavuutta ja säästää aikaa, joka yleensä kuluu infrastruktuurin kehittämiseen ja konfigurointiin.

Yhtenäiset APIt

Ohjelmointirajapinnat eli APIt sallivat infrastruktuurien koodivetoisen toteutuksen, minkä ansiosta voit tarjota asiakkaidesi käyttöön tehokkaan automaation ja palvelimien ulkoistamisen (IaaS, Infrastructure as a Service).

Ajansäästöä. Kustannussäästöjä. Tehostettua tuottavuutta.

HPE Synergy vähentää monimutkaisuutta automaation avulla ja säästää siten asiakkaidesi aikaa päivittäisessä toiminnassa, parantaa tuottavuutta ja keventää kuluja. HPE Synergy on täysin ohjelmoitavissa, ja yksi käyttöliittymä yksinkertaistaa käyttöä ja optimointia yrityksen tiloihin rakennettavassa infrastruktuurissa.

Hallinnan, automaation ja DevOpsin integrointi

HPE Synergyn yhtenäinen API mahdollistaa kymmenien suosittujen hallintatyökalujen, avoimen lähdekoodin automaation ja DevOps-työkalujen saumattoman integroinnin, minkä ansiosta IT-ammattilaiset voivat optimoida infrastruktuurinsa ja käyttää vähemmän aikaa ympäristön hallintaan.

Valmiina luomaan asiakkaillesi HPE Synergy -ratkaisun?

Tutustu HPE Synergy -tuotevalikoimaan ja selvitä tarkemmin, miten voit rakentaa yksinkertaisen, tehokkaan ja älykkään ohjelmallisesti määritetyn infrastruktuurin.

HPE Synergyn palvelinratkaisut

HPE Synergyn palvelinmoduuleilla tuet monenlaisia työkuormia ja autat asiakkaitasi optimoimaan järjestelmänsä suorituskyvyn, skaalattavuuden, suoritintehon ja muistin.

Lue lisää HPE Synergyn palvelinratkaisuista

HPE Synergyn tallennusratkaisut

HPE Synergyn tallennusmoduuleilla lisäät asiakkaasi HPE Synergy -kehikkoon joustavasti lisää tallennusresursseja ja parannat infrastruktuurin kapasiteettia.

Tutustu HPE Synergyn tallennusratkaisuihin

HPE Synergyn kehikko- ja verkkoratkaisut

HPE Synergyn kehikko- ja verkkoratkaisujen avulla luot asiakkaidesi infrastruktuurille älykkään fyysisen selkärangan ja tarjoat monipuolisen, räkkiskaalan yhdistettävyyden.

Tutustu HPE Synergyn kehikko- ja verkkoratkaisuihin

Kasvata yritystoimintaasi HPE Synergyn avulla ja hyödynnä
ALSOn palvelun tarjoama kilpailuetu

ALSOlla on ainutlaatuiset edellytykset tukea yritystäsi HPE Synergy -ratkaisujen suunnittelussa ja käyttöönotossa. Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme avulla löydät ja toteutat asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Sujuva käyttöönotto

Hallinnoitu ja ohjattu käyttöönottopalvelu hoitaa alkuvaiheen määritykset mutkattomasti.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele HPE Synergy -ratkaisu ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen