ALSO PROFESSIONAL SERVICES

Ota kaikki irti pilvipalvelustasi

ALSO Professional Services

Pilveen siirtyminen on loppusuoralla. Pidimme siitä tai emme, yli 80 % yrityksistä joko ottaa pilvipalvelut käyttöön tai on omaksunut ne jo kokonaan. Hyvä uutinen on se, että tämä tuo runsaasti ennennäkemättömiä mahdollisuuksia pilviratkaisujen tarjoajille. Haasteena on dynaaminen asiakaskunta, jonka tarpeet muuttuvat jatkuvasti.

Pyydä yhteydenottoa

PALVELU

ALSOn lähestymistapa varmistaa, että kaiken mittakaavan, keston, kustannusten ja monimutkaisuuden siirtoja tuetaan. Ammattitaitoiset palvelumme kattavat asiakkaidesi pilveen siirtymisen käytännön asiat ja konsultointimme mahdollistaa räätälöidyn toimituksen, joka vastaa parhaiten heidän yksilöllisiä vaatimuksiaan. Työskentelemme yhdessä kumppaneiden kanssa tarjotaksemme tarvittavan asiantuntemuksen – kaikenkokoisille siirtymille.

Kohdistus

  • Mitä siirretään?
  • Miten uudet asiakkaat ja palvelut otetaan käyttöön?

Arviointi

  • Mikä kuuluu siirtymisen piiriin?

Kehitys

  • Miten asiakkaat muodostavat yhteyden?
  • Miten sovellukset ja palvelut liittyvät toisiinsa?
  • Kuinka käyttäjät tunnistautuvat?

ARVIOINTI

Sertifioidut ja kokeneet konsulttimme tekevät analyysin asiakkaidesi infrastruktuureista, liiketoimintatavoitteista ja vaatimuksista lopputulokseen perustuvalla hinnalla. Se arvioi työmäärän, siirron ja testauksen, minkä tuloksena laaditaan suunnitelma pilvisiirtoa ja käyttöönottoa varten.

Pyydä yhteydenottoa

SIIRTYMÄ

Yrityssovelluksia pyörittävät palvelimet siirretään pilveen testatun ja pitkälle automatisoidun prosessin jälkeen mahdollisimman vähäisin käyttökatkoin. Käytämme parhaita menetelmiä arvioidaksemme infrastruktuuria ja sovelluksia, suunnitellaksemme siirtoa sekä toteuttaaksemme konsolidoidun ja joustavan palvelinympäristön. Kun siirtosi on valmis, voimme tarjota täysin hallitun IT-palvelun omien sisäisten resurssiesi, taitojesi ja vaatimustesi mukaan.

Pyydä yhteydenottoa

ALSO Cloud Markkinapaikka

Etkö ole vielä rekisteröitynyt ALSO Cloud Markkinapaikkaan? Nyt on oikea aika. Rekisteröityminen on ilmaista ja antaa sinulle pääsyn valtavaan valikoimaan Microsoftin ja muiden toimittajien tuotteita.

Tärkeimmät edut tiivistetysti

White label -mahdollisuudet

Digitaalinen myynti

Liiketoimintatiedot

Helppo laskutus

Tilaus- ja toimituspalvelut

24/7 tuki

Automaattiset asiakaspäivitykset