Menu

Valitse oikea APC by Schneider Electric IT-ratkaisu -Turvallinen, korkealaatuinen ja kustannustehokas

APC optimoi ja kehittää jatkuvasti ratkaisujaan niin, että asiakkaiden tarpeet huomioidaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kaiken kokoiset yritykset tarvitsevat toimintaympäristön ilman haasteita, sähkökatkoja, toimintahäiriöitä, hakkereiden hyökkäyksiä tai tiedonmenetyksiä.


Katso APC:n ratkaisut täältä

Tuoteportfolio

UPS

PDU

Rack

Datacenter

Kampanjat ja uutiset

Työkaluja ratkaisun löytämiseksi

LÖYDÄ OIKEA
PDU

LÖYDÄ OIKEA
LISÄAKKU

LÖYDÄ OIKEA
UPS

SUUNNITTELE OMA EDGE-RATKAISU

6U WALL MOUNT
MICRO DC

Schneider Electric Wall Mount Micro DataCenter on uusi innovatiivinen laitekaappiratkaisu asentaa palvelin- ja verkkolaitteita.

EDGE-KONFIGURAATTORI

Opi ja hyödynnä Local Edge-konfiguraattorityökalua, jonka avulla sinä tai asiakkaasi voitte määrittää ja rakentaa Edge-, konvergenssi- sekä hyperkonvergenssi-laitekokoonpanot helposti ja nopeasti.

SMART UPS
LITHIUM-ION

APC Smart-UPS™ Lithium-ion Short-Depth UPS on jopa 65% kevyempi ja sen käyttöikä kaksinkertainen lyijyhappo-VRLA paristomallehin verrattuna.

PARTNER REKISTERÖINTI

TULE APC-KUMPPANIKSI JA SAAT

  • Lisää näkyvyyttä
  • Pääsyn kolutusmateriaaleihin osaamisen kasvattamiseksi
  • Pääsyn Local Edge Konfiguraattoriin (LEC)
  • Uutisia ja muita etuja

Rekisteröidy täällä

ECOSTRUXURE MICRO DATA CENTER RATKAISUT

Schneider Electricin EcoStruxure Micro Data Center tarjoaa sinulle yksinkertaisia, luotettavia ja turvallisia digitaalisia ratkaisuja.

  • 60% nopeampi tiedonsiirto.
  • 50% vähemmän palvelukäyntejä paikan päällä.
  • Joustavan Edge Computing sivuston hyödyntäminen APC Smart-UPSeille.


APC yrityksenä

APC: llä on laaja tuotevalikoima yksinkertaisista varmuuskopiointiratkaisuista täysimittaiseen datakeskusinfrastruktuuriin. APC:n ratkaisujen avulla varmistat, että asiakkaasi eivät riskeeraa toimintaansa ja altistu ei-toivotuille sähkökatkoksille vaan pystyvät keskittymään core-businekseen.


APC Schneider on hyvin edustettuna Suomen markkinoilla ja johtava kriittisten asennusten ja infrastruktuurin toimittaja.


APC: llä on globaali kehitys- ja testikeskus Koldingissa, joka antaa teille ja asiakkaillenne ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttautua ja nähdä tuotedemoja.


Tämän lisäksi Odensessa on teknisen tuen keskus, jonka avulla on helppo saada apua tuotteiden valintaa, kokoonpanoa ja takuuta koskevissa kysymyksissä.


Olemme täällä sinua varten- Ota yhteyttä ALSO Finland – Datacenter ratkaisut

Tommi Kihlakaski

Focus Sales Manager, CoC Data Center Solutions

tommi.kihlakaski@also.com
+358 40 7799937