Miten ALSO voi auttaa sinua tänään?

HPE:n tuote- ja myyntiasiantuntijoiden tiimi on valmiina auttamaan sinua kasvattamaan HPE-liiketoimintaasi.

Mahdollisuutesi

ALSO-tiimi

ALSO-tiimin HPE-asiantuntijoilla on useiden vuosien kokemus palvelin-, tallennus- ja verkkoyhteysratkaisujen myynnistä ja konfiguroinnista. Alla voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Tommi Lehto

Team Leader HPE

+358 400 819 527
Tommi.Lehto@also.com


Tommilla on laaja kokemus IT-alalta asiakkaiden, jälleenmyyjien, toimittajien ja jakelun kanssa. Hän on työskennellyt itse HPE:lla ja hänellä on hyvä kokemus HPE:n tuotevalikoimasta sekä myynnin että teknisen alan suhteen. Jos haluat laajentaa HPE-liiketoimintaasi, tiimini ja minä voimme auttaa sinua tässä. Ota meihin yhteyttä!

Heli Rissa

European Product Manager, HPE

+358 12 3456789
heli.rissa@also.com


TBC

Simo Mäkinen

Technical Sales manager Aruba

+358 505 400 539
Simo.Makinen@also.com


Hei, nimeni on Simo.

Autan sinua opastamaan kuinka yritykset voivat käyttää Aruban ratkaisuja, kuten sitä, kuinka HPE Aruba ClearPass vahvistaa pääsykontrollia ja antaa IT-osastolle aikaa keskittyä muihin projekteihin.

Olen aina valmis, jos sinä tai asiakkaasi tarvitsette 1-1 sparrausta, joten ollaan yhteydessä!

Victor Mickelsson

Sales Manager Aruba

+358 405 082 195
Victor.Mickelsson@also.com


Hei, nimeni on Victor.

Erikoisuuteni on HPE Aruba verkkoratkaisut. Voin auttaa löytämään oikeat ratkaisut Aruban osalta - sekä kokoonpanon että hintahaun suhteen. Vastaan myös tiimimme tehdastilauksista ja niiden toimituksista, myös globaalien toimitusten osalta.

Sami Turkka

Focus Sales Manager HPE

+358 40 521 9835
sami.turkka@also.com


Hei, nimeni on Sami.

Minulla on laaja kokemus IT-alalta asiakkaiden, jälleenmyyjien, toimittajien kanssa. Olen työskennellyt itse HPE:lla ja minulla on hyvä kokemus HPE:n tuotevalikoimasta. Jos haluat laajentaa HPE-liiketoimintaasi, autan mielelläni sinua tässä.