HPE StoreEasy

Yksinkertaistettuja tallennusratkaisuja äkillisten jäsentämättömien tietojen virtojen hallintaan.

Tehokas, suojattu, erittäin suuren saatavuuden tiedostojen tallennusratkaisu

HPE StoreEasy -tallennusratkaisut on suunniteltu suurien tietomäärien käsittelyyn, parantamaan palvelimen tehokkuutta ja suojaamaan saumattomat etäyhteydet liiketoimintakriittisiin tiedostoihin. Erotellun tietojen kaksoiskappaleiden eston integroimalla yritykset voivat tallentaa enemmän tietoja pienempään fyysiseen tilaan, mikä tuo keskimäärin 50–60 %:n kapasiteettisäästöt. Liikkuvat työntekijät pääsevät myös käsiksi tiedostoihinsa mistä tahansa tiedostojen jako- ja synkronointiominaisuuksien ansiosta. Heidän tietonsa on myös suojattu tehokkaalla yritystason tiedonvalvonnalla.

StoreEasy-ratkaisut integroituvat helposti uusiin ja olemassa oleviin ympäristöihin, joten asiakkaasi voivat hallita tietoja kätevästi ja yksinkertaisesti. Sisäisten ohjattujen asennustoimintojen ja HPE StoreEasy -koontinäytön avulla IT-yleishenkilöstö voi yksinkertaistaa määritysprosesseja ja valvoa kapasiteetin käyttöä, suorituskykyä ja laitteiden kuntoa yhdestä ja samasta käyttöliittymästä käsin.

Sisäiset tietoturvaominaisuudet takaavat, että tiedot ovat suojassa ja käyttäjien käytettävissä missä tahansa ja milloin tahansa. Kun tähän yhdistetään vielä laitteistosalaus, edistynyt käyttöoikeuksien valvonta ja valinnainen pilvivarmuuskopiointi, asiakkaasi voivat nauttia aina saatavissa olevasta ratkaisusta, joka pitää tiedot tehokkaasti suojassa ja helposti saatavilla.

Sulauta HPE StoreEasyn tarjoamat
hyödyt asiakkaasi tallennusratkaisuun

Tallenna enemmän tietoja

Tehokkaan, erotellun tietojen kaksoiskappaleiden eston ansiosta asiakkaasi voivat saavuttaa 50–60 %:n kapasiteettisäästöt ja tallentaa aiempaa enemmän tietoja.

Etäkäyttö

Tiedostojen jako- ja synkronointiominaisuuden avulla liikkuvat työntekijät pääsevät käsiksi tiedostoihinsa mistä tahansa.

Yksinkertaista hallintaa

Sisäisten ohjattujen asennustoimintojen ja HPE StoreEasy -koontinäytön avulla IT-yleishenkilöstö voi yksinkertaistaa hallinta- ja asennusprosesseja.

Pidä tiedot turvassa

Sisäiset tietoturvaominaisuudet takaavat, että tiedot ovat suojassa ja käyttäjien käytettävissä missä tahansa ja milloin tahansa.

Tutustu HPE StoreEasy -tallennusratkaisuihin

HPE StoreEasy 1460

Edullinen aloitustason ratkaisu pienyrityksille, joiden pitää pystyä yhdistämään käyttäjien asiakirjat, kuvat, äänitiedostot ja videot.

HPE StoreEasy 1460 -ratkaisut ovat pienikokoisia ja edullisia, 1 U:n räkkiin asennettavia laitteita, joissa käytetään tiedostojen tarjoamista ja sovellusten tallennusta monen protokollan kautta. Niiden asennus ja hallinta onnistuvat helposti, joten ne ovat täydellinen valinta pienen työryhmän, pienyrityksen tai etätoimiston tarpeisiin. Kaikissa HPE StoreEasy 1460 -malleissa on valmiiksi asennettuna Microsoft Windows Storage Server 2016 neljässä sisäisessä LFF-asemassa.

Lataa lyhyt tekninen yhteenveto

Siirry ALSO-verkkokauppaan

HPE StoreEasy 1560

Edullinen aloitustason torniratkaisu pienyrityksille, joiden pitää pystyä yhdistämään käyttäjien asiakirjat, kuvat, äänitiedostot ja videot.

HPE StoreEasy 1560 -ratkaisut on suunniteltu pienikokoisiksi ja edullisiksi tornimalleiksi, joissa käytetään tiedostojen tarjoamista ja sovellusten tallennusta monen protokollan kautta. Niiden asennus ja hallinta onnistuvat helposti, joten ne ovat täydellinen valinta pienen työryhmän, pienyritysten tai etätoimistojen tarpeisiin. Kaikissa HPE StoreEasy 1560 -malleissa on valmiiksi asennettuna Microsoft Windows Storage Server 2016 Standard Edition neljässä sisäisessä LFF-asemassa.

Lataa lyhyt tekninen yhteenveto

Siirry ALSO-verkkokauppaan

HPE StoreEasy 1660

Monipuolinen, kapasiteetin suhteen optimoitu tiedostojen tallennusratkaisu kasvaville yrityksille, joiden pitää pystyä yhdistämään jäsentämättömien tietojen ja sovellusten tietokuormat.

HPE StoreEasy 1660 -ratkaisut ovat korkeakapasiteettisia, gigatavukohtaisia kuluja alentavia ratkaisuja. Ne ovat tiheitä, 2 U:n jaettuja tallennusratkaisuja, jotka on tarkoitettu pienten, keskikokoisten tai suurten IT-ympäristöjen tarpeisiin. Laitteissa on neljä–kahdeksan ydintä (vaihtelee mallin mukaan) ja enintään 16 suoraan käytön aikana vaihdettavaa LFF-asemapaikkaa, ja niitä voidaan laajentaa ulkoisilla tallennusvaihtoehdoilla. Kaikissa HPE StoreEasy 1660 -malleissa on valmiiksi asennettuna Microsoft Windows Storage Server 2016 Standard Edition peilatuissa puolijohdeasemissa.

Lataa lyhyt tekninen yhteenveto

Siirry ALSO-verkkokauppaan

HPE StoreEasy 1660 Expanded

Laajennettava, kapasiteetin suhteen optimoitu tiedon joukkotallennusratkaisu keskikokoisille ja suurille yrityksille, joiden pitää pystyä yhdistämään jäsentämättömien tietojen ja sovellusten tietokuormat.

Tiheässä, 2 U:n räkkiasennettavassa, verkkoon liitettävässä tallennuslaitteessa on 28 suoraan käytön aikana vaihdettavaa LFF-asemapaikkaa ja enintään 448 Tt:n sisäinen raakakapasiteetti. Erityisen hyvin joukkotiedonsiirtoon ja toissijaiseen tallennukseen soveltuvan StoreEasy 1660 Expanded -laitteen peilatuissa puolijohdeasemissa on valmiiksi asennettuna Microsoft Windows Storage Server 2016 -käyttöjärjestelmä.

Lataa lyhyt tekninen yhteenveto

Siirry ALSO-verkkokauppaan

HPE StoreEasy 1860 Expanded

Laajennettava, yritysluokan tallennusratkaisu suurille yrityksille, joilla on kasvavat käyttäjätarpeet ja joiden pitää pystyä käsittelemään haastavia jäsentämättömien tietojen ja sovellusten liikennemääriä.

HPE StoreEasy 1860 -ratkaisut tarjoavat yritysluokan suorituskyvyn, laajennettavuuden ja joustavuuden. Näissä suurin IT-ympäristöihin tarkoitetuissa 2 U:n jaetuissa tallennusratkaisuissa on neljä–kahdeksan ydintä (vaihtelee mallin mukaan), 24 (tai useampia) suoraan käytön aikana vaihdettavaa LFF-asemapaikkaa, ja niitä voidaan laajentaa ulkoisilla tallennusvaihtoehdoilla. HPE StoreEasy 1860 -malleissa on valmiiksi asennettuna Microsoft Windows Storage Server 2016 Standard Edition peilatuissa puolijohdeasemissa.

Lataa lyhyt tekninen yhteenveto

Siirry ALSO-verkkokauppaan

ALSOn palveluilla saat kilpailuetua – HPE StoreEasy

Anna ALSOn auttaa HPE StoreEasy -ratkaisun valinnassa ja konfiguroinnissa. Asiantuntevan opastuksen, viimeisimmän tuotetietouden ja yksilöllisten suositusten avulla löydät asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele HPE StoreEasy -ratkaisujen konfiguraatio ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

ALSOn ystävällinen ja mutkaton myyntipalvelu auttaa mielellään viimeistelemään HPE StoreEasy -tarjouksesi.

Kysyttävää HPE StoreEasy -ratkaisuista?
Soita Tommi.

ALSOn kokeneelle HPE-tuotteisiin erikoistuneelle myynti- ja tuoteasiantuntijalle.

Tommi Lehto

Team Leader HPE

+358 400 819 527

Tommi.Lehto@also.com

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen