Tallennusratkaisu virtuaalikoneille ja konteille

Tarjoa kehittyneitä tallennusratkaisuja virtualisoidulle datalle ja auta asiakkaitasi tehostamaan virtuaalisen infrastruktuurinsa suorituskykyä, pilvi-integraatiota, hallintaa ja käytettävyyttä.

Potkua asiakkaidesi virtualisoituihin ympäristöihin

Kun fyysiset järjestelmät konsolidoidaan virtualisoiduiksi ympäristöiksi, virtuaalikoneiden ja konttien tallennustila voi kuormittaa IT-resursseja merkittävästi. Kysyntään vastaamiseksi IT-osastot tarvitsevat runsaasti tallennuskapasiteettia, sisäänrakennettua vikasietoisuutta ja suorituskykyä, joka selviytyy suurista määristä satunnaisia I/O-tapahtumia.

Virtuaalikoneille ja konteille suunnitelluilla HPE-tallennusratkaisuilla asiakkaasi voivat virtualisoida useampia liiketoimintakriittisiä työkuormia yhdellä alustalla – ja saada samalla suorituskyvyn, käytettävyyden ja säästöt, jotka auttavat tehostamaan arvon tuottamista. Auta asiakkaitasi toteuttamaan VDI-ympäristöjä, huolehtimaan virtuaalikoneiden hallinnasta ja varmuuskopioinnista ja jopa siirtämään virtuaalikone- ja konttidataa pilveen hybridillä siirrettävyydellä.

Enemmän suorituskykyä ja kapasiteettia virtualisoituihin ympäristöihin

HPE Simplivityn avulla voit tarjota asiakkaille riittävästi kapasiteettia ja tehoa intensiivisten virtuaalikone- ja konttitallennustyökuormien käsittelyyn.

Saumaton virtuaalikone- ja konttisiirrettävyys

Hyödynnä virtuaalikone- ja konttidatan kaksisuuntaista siirrettävyyttä yrityksen datakeskuksen ja julkisten pilviratkaisujen, kuten AWS:n, Azuren ja Google Cloudin välillä.

Pilvivarmuuskopiointi

Siirrä asiakkaidesi varmuuskopiointi-infrastruktuuri pilveen. HPE Cloud Volumesin avulla sovelluksia voi palauttaa ja ajaa halutussa pilvipalvelussa.

Tutustu virtuaalikoneille ja konteille tarkoitettuihin HPE-tallennusratkaisuihin

ALSOn palvelulla saat kilpailuetua – tallennusratkaisut virtuaalikoneille ja konteille

Anna ALSOn auttaa täydellisen virtuaalikoneille ja konteille tarkoitetun tallennusratkaisun valinnassa ja konfiguroinnissa. Asiantuntevan opastuksen, viimeisimmän tuotetietouden ja yksilöllisten suositusten avulla löydät asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele virtuaalikoneille ja konteille tarkoitettu tallennusratkaisu ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

ALSOn ystävällinen ja mutkaton myyntipalvelu auttaa mielellään viimeistelemään virtuaalikoneille ja konteille tarkoitettua tallennusratkaisua koskevan tarjouksesi.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen