Kannettavat tietokoneet

Acer ConceptD -kannettavien avulla luova ammattilainen voi työskennellä helposti tien päällä tinkimättä tehosta, tuottavuudesta tai laadusta. Kaikki ConceptD-kannettavat käsittelevät raskaita sovelluksia - olipa kyseessä sitten 2D / 3D tai graafinen kehitys.
TUTUSTU

Telakat

ConceptD: n pöytätietokoneet on testattu erityisesti luovien työskentelyjen hoitamiseen, ja ne soveltuvat erityisen hyvin suunnittelu- ja arkkitehtuurintutkimuksiin. Ne on varustettu vaikuttavalla NVIDIA® GeForce -näytönohjainkortilla ja Quadro RTX -näytönohjaimilla, joten käyttäjät eivät koskaan koe tietokoneen kaatumista tai hidastumista.

TUTUSTU

Näytöt

Anna luovien käyttäjien kokea Full HD- tai 4K-näytöt, joiden pikselit ovat yhtä kirkkaita kuin tosielämässä. Näytöillä on kansainvälinen ohjaaja ja ohjaaja. Kaikissa malleissa on ergonominen muotoilu, integroidut valoanturit ja laaja valikoima liitäntäportteja.
TUTUSTU

ConceptD kannettavat tietokoneet

Kaikki ConceptD-kannettavat tietokoneet pyrittävät raskaitakin ohjelmia – oli se sitten 2D/3D tai graafista suunnittelua.

ConceptD pöytätietokone

ConceptD-pöytätietokoneet soveltuvat erittäin hyvin suunnittelu- ja arkkitehtuurintutkimuksiin. Ne on varustettu vaikuttavalla NVIDIA® GeForce -näytönohjainkortilla ja Quadro RTX -näytönohjaimilla, joten käyttäjät eivät koskaan koe, että kone toimii hitaammin. Tutki kahta vaikuttavaa mahdollisuutta.

ConceptD näytöt

Anna luovien käyttäjien kokea Full HD- tai 4K-näytöt, joiden pikselit ovat yhtä kirkkaita kuin tosielämässä. Tutustu neljään sarjaan, ja niillä kaikilla on ergonominen muotoilu, integroidut valoanturit ja laaja valikoima liitäntäportteja.


Yhteystiedot

ALSOn asiantuntijat vastaavat mielellään kysymyksiin.

YHTEYSTIEDOT