Löydä iPhone joka on sinulle tehty.

Nopea suorituskyky kaikkeen tekemiseen. Edistykselliset kamerat. Sisäänrakennetut yksityisyysominaisuudet. Kestävä ja tyylikäs muotoilu. Ja pitkä akunkesto. Uusi iPhone hurmaa varmasti.

iPhone vie yrityksesi uuteen aikaan.

iPhone 12 yrityskäyttöön. Huippunopea 5G. A14 Bionic, nopein älypuhelimen siru. Uusi kahden kameran järjestelmä huippulaadukkaisiin video-neuvotteluihin sekä upeiden kuvien ja videoiden kuvaamiseen yrityksesi käyttöön. Ja tyylikäs Super Retina XDR näyttö, joka näyttää kaiken olennaisen aidon yksityiskohtaisena.

iPhone 12. 5G valtavien tiedostojen lataamiseen tien päällä tai monen kameran videoneuvotteluihin. Suuri 6,1 tuuman Super Retina XDR näyttö esitysten ja myyntiraporttien tarkasteluun sekä yhteydenpitoon tiimin kanssa. Kahden kameran järjestelmä, jolla skannaat dokumentteja sekä kuvaat yrityksellesi upeita kuvia ja videoita jopa hämärässä. Helppoa yhteistyötä Microsoft 365:n ja Google Workspacen kaltaisilla apeilla. App Storessa tarjolla lukemattomia lisää. Face ID laitteesi ja yritystietojesi suojaamiseen. Kaiken taustavoimina toimivat A14 Bionic, nopein älypuhelimen siru, ja iOS 14. Jotta tiimisi saa enemmän aikaan, ennennäkemättömin tavoin.

Aina tehokkaana iPhone 11:n kanssa.

Nopeaa ja sujuvaa suorituskykyä. Pitkä akunkesto. Ja iOS 14:n tehokkaat tuottavuustyökalut. iPhone 11. Se on juuri oikea iPhone yrityksille.

Tärkeimmät ominaisuudet:

iPhone 11:n kanssa työskentely käy älykkäämmin ja nopeammin, sillä siinä on tehokas A13 Bionic siru. Tarkastele esityksiä ja myyntiraportteja sekä pidä yhteyttä tiimisi kanssa tilavalla 6,1 tuuman Liquid Retina HD näytöllä. Pitkän akunkeston ansiosta selviät työpäivän haasteista. Edistyksellisellä Face ID:llä voit avata laitteesi ja tunnistautua apeissa helposti pelkällä vilkaisulla ja samalla olla varma, että puhelimesi ja yrityksesi tiedot pysyvät turvassa. Käytä edistyksellistä kahden kameran järjestelmää kuviin, videoihin ja videoneuvotteluihin. Työskentele saumattomasti suosituimmilla yritysapeilla ja löydä uusia App Storesta. Pääset tositoimiin saman tien iOS 14:n työkalujen ansiosta ja saat työt tehtyä juuri haluamallasi tavalla.

Tilaa tästä

Koe iPhone 12 yrityskäytössä.

iPhone 12 yrityskäyttöön. Huippunopea 5G.1 A14 Bionic, nopein älypuhelimen siru. Uusi kahden kameran järjestelmä huippulaadukkaisiin video-neuvotteluihin sekä upeiden kuvien ja videoiden kuvaamiseen yrityksesi käyttöön. Ja tyylikäs Super Retina XDR näyttö, joka näyttää kaiken olennaisen aidon yksityiskohtaisena.

Tärkeimmät ominaisuudet:

iPhone 12. 5G valtavien tiedostojen lataamiseen tien päällä tai monen kameran videoneuvotteluihin.1 Suuri 6,1 tuuman Super Retina XDR näyttö esitysten ja myyntiraporttien tarkasteluun sekä yhteydenpitoon tiimin kanssa.2 Kahden kameran järjestelmä, jolla skannaat dokumentteja sekä kuvaat yrityksellesi upeita kuvia ja videoita jopa hämärässä. Helppoa yhteistyötä Microsoft 365:n ja Google Workspacen kaltaisilla apeilla. App Storessa tarjolla lukemattomia lisää. Face ID laitteesi ja yritystietojesi suojaamiseen. Kaiken taustavoimina toimivat A14 Bionic, nopein älypuhelimen siru, ja iOS 14. Jotta tiimisi saa enemmän aikaan, ennennäkemättömin tavoin.

Tilaa tästä

iPhone 12 Pro. Suunniteltu tekemään tulosta.

Vie yrityksesi uudelle tasolle iPhone 12 Prolla. Huippunopea 5G.1 A14 Bionic, nopein älypuhelimen siru. Ammattitason kamerajärjestelmä huippulaadukkaisiin videoneuvotteluihin sekä upeiden kuvien ja videoiden kuvaamiseen yrityksesi käyttöön. Ja suuri Super Retina XDR näyttö. Tuotteliaisiin työpäiviin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

iPhone 12 Pro. 5G valtavien tiedostojen lataamiseen tien päällä tai monen kameran videoneuvotteluihin. Suuri 6,1 tuuman Super Retina XDR näyttö esitysten ja myyntiraporttien tarkasteluun sekä yhteydenpitoon tiimin kanssa.2 Ammattitason kamerajärjestelmä, jolla skannaat dokumentteja sekä kuvaat yrityksellesi upeita kuvia ja videoita jopa hämärässä. Helppoa yhteistyötä Microsoft 365:n ja Google Workspacen kaltaisilla apeilla. App Storessa tarjolla lukemattomia lisää. Face ID laitteesi ja yritystietojesi suojaamiseen. Upouusi LiDAR-skanneri lisätyn todellisuuden appeihin. Kaiken taustavoimina toimivat A14 Bionic, nopein älypuhelimen siru, ja iOS 14. Huipputehokkaaseen työskentelyyn, missä tiimisi toimiikin.

Tilaa tästä

iPhone SE. Tehopakkaus.

Uskomattoman tehon, suositun 4,7 tuuman Retina HD näytön ja edullisen hinnan ansiosta se on juuri sitä, mitä tiimisi tarvitsee.

Tärkeimmät ominaisuudet:

iPhone SE:llä voit työskennellä jo entuudestaan tutulla puhelimella, edulliseen hintaan. Pidä videoneuvotteluita tiimisi kanssa. Skannaa ja allekirjoita dokumentteja Muistiinpanoissa. Pidä kaikki työn alla olevat dokumenttisi saatavilla Tiedostot-apissa. Ja hanki suosituimmat yritysapit App Storesta. Touch ID:llä voit avata laitteesi ja tunnistautua apeissa helposti pelkällä kosketuksella ja samalla olla varma, että puhelimesi ja yrityksesi tiedot pysyvät turvassa. Nopean A13 Bionicin ja pitkän akunkeston ansiosta tuloksen tekeminen sujuu helposti kaikkialla minne menet.

Tilaa tästä

Erinomaisuutta yrityskäyttöön.

iPhone XR. Valmiina kaikkiin tiimisi työskentelytapoihin 6,1 tuuman Liquid Retina HD näytön ansiosta.* Face ID. Kovan tason suorituskyky. Ja iOS 14:n tehokkaat tuottavuustyökalut yrityksille.

Tärkeimmät ominaisuudet:

iPhone XR:ssä on 6,1 tuuman Liquid Retina HD näyttö, joka tarjoaa enemmän tilaa esitysten ja myyntiraporttien tarkasteluun sekä yhteydenpitoon tiimisi kanssa. Face ID:llä voit avata laitteesi ja tunnistautua apeissa helposti pelkällä vilkaisulla ja olla samalla varma, että puhelimesi ja yrityksesi tiedot pysyvät turvassa. Nopean ja tehokkaan suorituskyvyn takana on A12 Bionic siru. App Store tarjoaa käyttöösi valikoiman käänteentekeviä appeja. iOS 14:n vakiotyökalujen ansiosta yritystoiminta sujuu iPhonella entistä tehokkaammin alusta alkaen.

Tilaa tästä