Kannettavan tietokoneen tuottama elämys

Auta itseäsi yltämään parhaisiin suorituksiin kannettavan tietokoneen avulla päivittäin. Anna itsellesi mahdollisuus osallistua virtuaalisiin kokouksiin HD-kameran ja studiomikrofonin avulla. Pidä itsesi tuottavana käyttämällä kaikkia keskeisiä sovelluksiaan ja työskentele missä tahansa koko työpäivän kestävän akun ja täysikokoisen näppäimistön avulla.

Tehoa kaikkia tärkeitä sovelluksia varten

10. sukupolven i5 Intel® Core™ -prosessori pitää sinut tuottavana, koska siinä riittää tehoa kaikkia olennaisia sovelluksia varten.

Akku kestää koko työpäivän

Surface Laptop Go´n akku kestää täyteen ladattuna jopa 13 tuntia.

Erittäin ohut ja kevyt

Surface Laptop Go painaa keveimmillään 1110g ja on vain 15,69 mm ohut, joten se on todella helppo ottaa mukaan minne vaan.

HD-kamera ja studiomikrofonit

Surface Laptop Go´n HD-kameralla ja studiomikrofonilla puhutut videopuhelut varmistavat, ettän nähdään ja kuullaan hyvin.

Täydellinen tyylin, tuottavuuden ja turvallisuuden tasapaino

Tyylikäs ja toimiva Surface Laptop Go on suunniteltu moderniin työhön. 12,4 tuuman kosketusnäytön avulla voit työskennellä luonnollisesti ja luovasti. Sen erittäin ohut rakenne ja USB-C- ja USB-A-portit takaavat hyvän käytettävyyden ja liitettävyyden. Lisäksi voit yhdellä sormenpään kosketuksella kirjautua laitteellesi ja varmistaa siten Laptop Go´n käytön turvallisesti ja nopeasti itsellesi.

12,4 tuuman kosketusnäyttö

Kapeat kehykset yhdistettynä Surfacen 3:2-kuvasuhteeseen antavat sinulle enemmän tilaa työskennellä 12,4-tuumaisella PixelSense™-kosketusnäytöllä.

Moderni liitettävyys

Täysikokoisten USB-C- ja USB-A-porttien avulla voit muodostaa yhteyden ulkoisiin näyttöihin ja telakointiasemiin sekä ladata lisävarusteita.

Täysikokoinen näppäimistö ja tarkka kosketuslevy

One Touch Fingerprint -sisäänkirjautuminen tarjoaa nopean ja suojatun kirjautumisen.

Kirjautuminen yhdellä kosketuksella

One Touch Fingerprint -sisäänkirjautuminen tarjoaa nopean ja suojatun kirjautumisen.

Ohjelmat ja hinnoittelu

Tutustu tarkemmin Surface Laptop Go -ohjelmiin ja -hinnoitteluun.

Näytä ohjelmat ja hinnat

Onko sinulla kysyttävää Surfacesta?

Ota yhteyttä paikalliseen ALSO-asiantuntijaan, niin saat vastauksia Microsoft Surface -tuotteista, palveluista ja hinnoittelusta.