Verkon hallinta

Täydelliset verkon hallinta- ja valvontaratkaisut

Keskitetty verkon hallinta

Laitevaatimusten ja käyttäjien vaatimusten kasvaessa räjähdysmäisesti organisaatioilla on vaikeuksia monen toimipaikan verkkoympäristöjen hallintaan liittyvän monimutkaisuuden hallinnassa. IT-osastot tarvitsevat keskitettyjä verkonhallintaratkaisuja ja kattavia analyysityökaluja, jotta ne voivat varmistaa pysyvän suorituskyvyn ja suojauksen.

Aruban verkonhallintatyökalut ovat helppokäyttöisiä ja suunniteltu kaikkiin asiakkaidesi verkonhallintaan liittyviin ja operatiivisiin tarpeisiin. Asiakkaasi hyötyvät AIOps-toimintojen tuottamista käyttökelpoisista verkkotiedoista sekä varoituksista ja raporteista, jotka takaavat tarvittavan verkon toimintakyvyn.

Aruba Airwave

Paikallinen verkon hallinta monen toimittajan kampusverkkoihin

AirWave on johtava paikallisten kampusympäristöjen hallinta-alusta, joka tarjoaa eritellyn näkyvyyden lanka- ja langattomiin verkkoihin. AirWave valvoo ennakoivasti kaikkien yhdistettyjen laitteiden kuntoa ja suorituskykyä, ja IT-tiimit saavat sen avulla kaiken digitaalisen työympäristön tuottavuuden parantamisessa tarvittavan tiedon.

Lisätietoja

ALSOn palveluilla saat kilpailuetua – Aruban verkonhallinta

ALSOn sertifioidut Aruba-asiantuntijat ovat valmiina tarjoamaan sinulle ratkaisupohjaisia neuvoja ja ohjeita sopivien verkonhallintatuotteiden määrittämisestä asiakkaidesi tarpeisiin. Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme tiimi pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä Aruba-tuotetiedoista. He voivat jopa tehdä puolestasi paikkatutkimuksia joidenkin kumppaniprojektien yhteydessä.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset sertifioidut asiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa ja ohjeistusta uusimmasta tuotetarjonnasta Suomessa.

Määritysohjeet

Suunnittele verkonhallintaratkaisujen konfiguraatio ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua hintatarjouksia varten

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen