Aruba Central

Edistynyt tietoturva, tekoälyn tuottamia tietoja ja yhtenäistetty hallinta kampus-, toimisto-, etä- ja konesaliverkkoihin.

Yksinkertainen verkon konfigurointi ja käyttö

Käyttäjien, liikenteen ja käytäntöjen hallinta suurissa, yritystason hajautetuissa verkkoympäristöissä edellyttää järjestelmänvalvojilta usein erilaisten, useiden eri toimittajien sovellusten tai hallintakonsolien käyttöä. Tämä tekee verkon hallinnasta aikaa vievää ja monimutkaista.

Virtaviivaista asiakkaidesi verkkotoimintoja Aruba Central -ratkaisulla, joka on yhtenäistetty, pilvipohjainen ohjauspaneeli. Se sisältää edistyneitä hallintaominaisuuksia ja yleisen tason näkyvyyden, mikä tekee verkkoinfrastruktuurista luotettavan ja pitää sen aina käytössä.

Aruba Central -ratkaisun kautta asiakkaasi saavat tehokkaan, suojatun alustan hajautettujen verkkoympäristöjen käyttöönottoa, hallintaa ja valvontaa varten. Pilvipohjaiseen tekniikkaan perustuva Aruba Central {1][2}tarjoaa tekoälyn tuottamia tietoja, tietoturvan ja yhtenäistetyn infrastruktuurin hallinnan kampus-, toimisto-, etä- ja konesaliverkoissa – yhdestä ainoasta näytöstä käsin.

Aruba Centralin avulla hyödynnät täydellisesti älykkään pilviverkon hallinnan

Virtaviivaista verkkotoimintoja

Vähennä monimutkaisuutta ja säästä aikaa käyttäjien perehdytyksessä ja laitteiden käyttöönotossa kosketuksettoman valmistelun ja yksinkertaisesti määritettävien ohjattujen toimintojen ansiosta.

Keskitä verkon hallinta pilvestä käsin

Tarjoa yhden lasipaneelin kautta asiakkaillesi nopea ja helppo pääsy tietoihin, joita he tarvitsevat verkkojensa, laitteidensa ja työasemiensa hallinnassa, analysoinnissa ja ylläpidossa.

Tunnista ja ratkaise ongelmat AIOpsin avulla

Koneoppimisen, automatisoitujen työnkulkujen ja jatkuvan valvonnan avulla asiakkaasi näkevät täysin verkon kunnon, sovellusten suorituskyvyn ja käyttäjäkokemukseen liittyvät ongelmat.

Estä käyttökatkokset parannetulla pilven suojauksella ja luotettavuudella

Aruba Centralin avulla toteutat kaikkein haastavimmatkin käyttötapaukset ja varmistat suojatun, aina käytössä pysyvän infrastruktuurin.

ALSOn palveluilla saat kilpailuetua – Aruba Central

ALSOn sertifioidut Aruba-asiantuntijat ovat valmiina tarjoamaan sinulle ratkaisupohjaisia neuvoja ja ohjeita Aruba Centralin keskeisistä käyttötapauksista. Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme tiimi pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä Aruba-tuotetiedoista. He voivat jopa tehdä puolestasi paikkatutkimuksia joidenkin kumppaniprojektien yhteydessä.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset sertifioidut asiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa ja ohjeistusta uusimmasta tuotetarjonnasta Suomessa.

Määritysohjeet

Suunnittele Aruba Centralin konfiguraatio ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua hintatarjouksia varten

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen