HPE Storage Coach

Pysy kilpailijoiden edellä sisäpiirivinkeillä ja -vihjeillä parhaista tavoista myydä uusimpia HPE-tallennusratkaisuja.

Lisätietoja

Markkinoilla on paljon tallennusratkaisuja, joten kaikkien tietojen tasalla voi olla vaikea pysyä. Mutta mitä paremmin ymmärrät tuotteitasi, sitä helpompi niitä on myydä. Miten tasapainoisesti pysyt tuotetietojen ja uusien julkaisujen tasalla ja löydät aikaa puhua tallennusratkaisuista asiakkaillesi?

Jos olet valmis unohtamaan teknisten tietojen lataamiseen tai yksityiskohtaisten tuotepäivitysten lukemiseen kuuluvan vaivan, meillä on vastaus.

Tutustu HPE Storage Coach -asiantuntijoihin

HPE Storage Coach on suunniteltu lisäämään myyntiä suodattamalla kaikki tarvittavat tärkeät tiedot helppotajuisiksi opetusvideoiksi.

Hanki uusimmat tiedot HPE-datakeskuksen tallennusratkaisuista suoraan asiantuntijoilta, kuten Mauro Bassinilta, Chuck Hookelta ja Bob DeVitalta. Kukin lyhyt video keskittyy tiettyyn aiheeseen, jonka tarkoitus on auttaa luomaan perusta menestyksekkäälle myyntikampanjalle.

ALSO ja HPE ovat ottaneet mukaan kaiken olennaisen, kuten perinpohjaisen tutustumisen teknisiin ominaisuuksiin, ihanteellisten asiakkaiden tunnistamisen, myyntipuheet ja tuote-esittelyt.

Videot ovat saatavilla englannin kielellä tekstitettyinä.

Rekisteröidy

Get Storage coach!

Täytä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tehtävänimikkeesi ja paina sitten lähetyspainiketta. Sen jälkeen saat HPE Storage Coach -sähköpostiviestejä kahden tai kolmen viikon välein. Rekisteröidy videoiden tilaajaksi!