ALSO kuuluu johtaviin ICT-alan teknologiatoimittajiin, joka toimii tällä hetkellä 28 maassa Euroopassa ja yhteensä 143 maassa eri puolilla maailmaa PaaS-kumppaniverkoston kautta. ALSO-ekosysteemissä on yhteensä noin 120000 jälleenmyyjää, joille tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja IT-palveluita yli 700 toimittajalta yli 1450 tuotekategoriassa. Haluamme edistää IT-alan kestävää ja vihreää kehitystä. Siksi ALSO tarjoaa kaikki palvelut jakelusta toimituksiin ja huoltoon yhdestä paikasta. Liiketoimintamme jakautuu Supply-, Solutions- ja Service-divisiooniin. Supply-divisioonaan sisältyvät laitteisto- ja ohjelmistovalikoimat. Solutions-divisioona tukee asiakkaita räätälöityjen IT-ratkaisujen kehittämisessä. Service-divisioona keskittyy tilauspohjaisiin pilvipalveluihin sekä kyberturvallisuuden, virtualisoinnin ja tekoälyn alustoihin.

Supply

Yli 700 toimittajan IT-tuotteiden hyvä saatavuus, joka kattaa suosituimmat tuotekategoriat kannettavista ohjelmistoihin sekä palvelimista ja tallennustuotteista tarvikkeisiin. Valikoimamme on jatkuvasti saatavilla verkkokaupassamme, jossa on hyödyllisiä työkaluja, sujuva luottokäsittely ja erittäin nopea toimitus.

Lue lisää

Solutions

Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme, alustojemme sekä asiantuntemuksemme ansiosta me voimme tukea kumppaneitamme kattavasti räätälöityjen IT-ratkaisujen kehittämisessä. Luomme jatkuvasti uusia digitaalisia resursseja, esimerkiksi lisätyn todellisuuden ratkaisuihin ja IoT-paketteihin.

Lue lisää

Service

Digitaaliset alustamme kattavat erilaisia pilvipohjaisia palveluita. ALSO Cloud Marketplace -järjestelmämme tukee jälleenmyyjiä palveluliiketoiminnan perustamisessa ja laajentamisessa. Muut alustat kattavat muun muassa kyberturvallisuuden, virtualisoinnin, pelaamisen, suoratoiston ja tekoälyn sovellukset.

Lue lisää