1. takaisin

HPE tuotteet ja ratkaisut

Tutustu laajaan valikoimaan tarjolla olevia HPE-tuotteita ja -ratkaisuja. Katso sitten, miten ALSO voi auttaa sinua yhdistämään ja jalostamaan oikean yhdistelmän asiakkaiden liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

HPE:n palvelinjärjestelmät

Tutustu HPE: n alan johtaviin palvelimiin ja palvelinjärjestelmiin ja hanki asiantuntemusta, jota tarvitset joustavan, pilvipohjaisen ja älykkään laskentakapasiteetin toimittamiseen.

Tutustupalvelimiin ja järjestelmiin

HPE:n tallennus ja varmuuskopiointi

Anna ALSOn auttaa sinua rakentamaan räätälöityjä HPE-tallennus- ja varmuuskopiointiratkaisuja asiakkaillesi. Luota asiantuntemukseemme koon, kokoonpanon, turvallisuuden ja hinnoittelun kanssa löytääksesi täydellisen ratkaisun.

Tallennusratkaisujen etsiminen

Aruba-verkkoratkaisut

Kampus verkkoratkaisuista innovatiivisiin paikannuspalveluihin ALSO voi tukea Aruba-kehitysprojektejasi niin SMB kuin Enterprise- asiakkaidesi tarpeisiin.

Aloita verkostoiminen

HPE ProLiant Gen10 DL Plus

HPE ProLiant Gen10 DL Plus -sarja on 25 vuoden palvelininnovaatioiden tuloksena syntynyt valikoima monipuolisia räkkipalvelimia, jotka soveltuvat erilaisiin työkuormiin kaikenkokoisissa datakeskuksissa.

Selvitä, mitä HPE ProLiant Gen10 DL Plus voi tehdä sinulle ja asiakkaillesi.

Opi lisää

Hanki ALSO-etu

Nopeuta HPE-liiketoimintaasi ALSOn avulla. Tuote- ja myyntiasiantuntijatiimimme voi tukea sinua asiakkaiden parhaiden ratkaisujen määrittämisessä ja toteuttamisessa.

  • Paikallinen HPE-asiantuntijatiimi, joka on omistautunut kasvullesi
  • Hinnoittelu- ja konfigurointituki
  • 24/7 tilaaminen iQuoten ja ALSOn verkkokaupan kautta
  • Säännölliset koulutus- ja sertifiointityöpajat