Tallennuksen tulevaisuuden kärjessä

HPE Alletra Storage MP
tukee kaikkia pilvitallennusympäristöjä

Lue lisää


Suorita mikä tahansa tallennusprotokolla

Enää ei tarvitse valita tallennusratkaisusarjojen ja tuoteperheiden välillä niin lähtötason ympäristöissä kuin tehtäväkriittisissä ympäristöissäkään. HPE Alletra Storage MP tukee kaikkia pilvitallennusympäristöjä ja voi suorittaa minkä tahansa tallennusprotokollan, jota asiakkaasi saattavat tarvita.

Auta asiakkaitasi siirtämään nykyiset HPE 3PAR 7200-, 7400-, 8200- ja 8400 (2N) -tuotteiden asiakkaat, jotka haluavat päivittää tallennustilansa. Nyt on aika hyödyntää tätä suurta asennuskantaa ja ehdottaa teknologiaremonttia.

Ei erikseen rakennettuja tallennuslaitteistoja jokaiselle tallennusratkaisulle

Yksi laitteistoalusta eri HPE Software Defined Storage (SDS) -ratkaisuille

Paras mahdollinen joustavuus hajautetulla arkkitehtuurilla ja itsenäisellä skaalauksella

HPE Alletra Storage MP: Lohkotallennusta 100-prosenttisesti taatulla käytettävyydellä

HPE Alletra Storage MP mullistaa lohkotallennuksen 100-prosenttisesti taatulla käytettävyydellä – tekoälyyn perustuva intuitiivinen paikallinen pilvikokemus, joka virtaviivaistaa hallintaa aina infrastruktuurista sovelluksiin. Auta asiakkaitasi saavuttamaan ylivertainen tietojen saatavuus tehtäväkriittisellä tallennustilalla, joka täyttää kaikki SLA-vaatimukset.

Yksinkertaista hallintaa intuitiivisella pilvikokemuksella paikallisesti

  • Vähennä paikallisen tallennuksen monimutkaisuutta koko elinkaaren ajan — asennuksesta päivityksiin — tekoälypohjaisella pilvikokemuksella, jonka tarjoaa HPE GreenLake Edge to Cloud Platform.
  • Pääset alkuun muutamassa minuutissa virtaviivaistetun laitteen käyttöönoton avulla. Uusi järjestelmä on määritetty muutamalla napsautuksella ja se on käytettävissä laitteistossasi valmiina välittämään tietoja sovellusten työkuormia varten.
  • Automatisoi sovelluksen käyttöönotto tarkoituspohjaisella valmistelulla. Anna tekoälypohjaisen älykkyyden optimoida SLA:t automaattisesti suosittelemalla koko laitteistoosi parhaiten sopivaa järjestelmää uudelle työkuormallesi.
  • 100-prosenttisesti pilvihallittu infrastruktuuri tarkoittaa, että voit hallita, valvoa ja suojata maailmanlaajuista tallennusympäristöäsi yhdestä pilvikonsolista, jota voi käyttää mistä tahansa sijainnista ja millä tahansa laitteella.

Lisätietoja

Tutustu tallennuksen tulevaisuuteen

Pyydä uusi aktivointipaketti ja mainosta tulevaisuuden loputtomia tallennusmahdollisuuksia asiakkaillesi.

Lue lisää