Microsoft 365 E5

Täydellinen tietoturva- ja kyberturvallisuuspaketti suuryrityksille 

Microsoft 365 E5 on kaikenkattava tuottavuusohjelmisto, joka on suunniteltu suurille yrityksille. Kehittyneiden yhteistyötyökalujen ja automaatioratkaisujen lisäksi Microsoft 365 E5 sisältää myös paljon huippuluokan suojausominaisuuksia ja -teknologioita, jotka suojaavat yritystäsi ja auttavat sinua pysymään turvassa mahdollisilta uhkilta. Päätelaitteiden suojauksesta ja uhkien hallinnasta tietojen suojaukseen ja vaatimustenmukaisuuteen – Microsoft 365 E5 tarjoaa kattavan valikoiman suojausratkaisuja, jotka pitävät yrityksesi suojattuna. 

Tärkeimmät ominaisuudet

Entra

Kattava päätelaitteiden suojaus kaikissa laitteissa, sähköpostissa ja asiakirjoissa. 

Microsoft Defender for Endpoint

Edistynyt päätelaitteiden suojaus, joka käyttää koneoppimista ja tekoälyä uhkien havaitsemiseen ja niihin vastaamiseen reaaliajassa. 

Microsoft Intune

Pilvipohjainen mobiililaitteiden ja mobiilisovellusten hallinta, joka auttaa suojaamaan yrityksen tietoja millä tahansa laitteella. 

Defender for Office 365

Täydellinen uhkien torjunta sähköpostille, liitteille, linkeille ja yhteistyötyökaluille, kuten SharePointille ja OneDrivelle.

Uhkien ja tietojen suojaus

Auttaa yrityksiä suojaamaan arkaluonteisia tietojaan, mukaan lukien tietojen suojaus, uhkien torjunta ja pilvisovellusten suojaus. 

Vaatimustenmukaisuus ja riskienhallinta

Auttaa yrityksiä täyttämään tarvittavat vaatimukset ja hallitsemaan riskejä Microsoft 365:ssä.

Palvelupaketin yleiskatsaus

Microsoft 365 E5

Edistyksellinen sähköposti, jossa on arkistointi- ja säilytysominaisuudet

Sähköpostin ja tiedostojen kehittynyt uhkien torjunta Office 365 Advanced Threat Protectionin ja Microsoft Defender for Endpointin avulla

Arkaluonteisten tietojen automaattinen luokittelu ja merkitseminen Office 365:n tietojen menetyksen estämisen (DLP) avulla

In-Place pidon ja riita-asioiden pito Exchange Onlinessa, SharePoint Onlinessa ja OneDrive for Businessissa

Pilvipohjainen puhelunhallinta Microsoft Teamsin avulla

Pilvipohjainen puhelinjärjestelmä ja Microsoft Teams

Laitehallinta Windows-, iOS- ja Android-laitteille Microsoft Intunen avulla

Parannettu suojaustilan näkyvyys ja hallinta Microsoft Secure Scoren avulla

Tietojen suojaus Azure Information Protectionilla ja Microsoft Cloud App Securityllä

Älykäs tiedonhallinta ja vaatimustenmukaisuus Advanced eDiscoveryn, Customer Lockboxin ja edistyneen tiedonhallinnan avulla

Yhtenäinen hallintakonsoli käyttäjien, laitteiden, sovellusten ja tietojen suojauksen hallintaan Microsoft Endpoint Managerilla

Kumppanin edut

Microsoft-jälleenmyyjänä voit auttaa yritysasiakkaitasi pysymään tietoturvauhkien edellä kehittyneiden suojaus- ja yhteensopivuusominaisuuksien avulla. Tarjoamalla Microsoft 365 E5:tä voit tarjota asiakkaillesi kattavan ratkaisun, joka tarjoaa huippuluokan suojauksen liiketoiminnan kannalta kriittisille tiedoille ja laitteille.

Parempi tuottavuus

Microsoft 365 E5 tarjoaa yrityksille valikoiman tuottavuustyökaluja, kuten kehittyneitä analytiikka- ja liiketoimintaprosessien automatisointityökaluja.

Yksinkertaistettu hallinta

Microsoft 365 E5:tä on helppo myydä ja hallita yksinkertaisen käyttöliittymän ja intuitiivisten työkalujen ansiosta. Niiden avulla jälleenmyyjien on helppo pysyä ajan tasalla asiakkaidensa tarpeista.

Parannettu suojaus

Microsoft 365 E5 tarjoaa yritystason suojaus- ja vaatimustenmukaisuusominaisuuksia, jotka suojaavat asiakkaiden arkaluonteisia tietoja ja laitteita kehittyneiltä uhilta.