Työntekijät eivät koskaan jää jälkeen

Pysy aina ajan tasalla Surface Earbuds -kuulokkeiden avulla. Hyvän käyttömukavuuden, intuitiivisten Microsoft 365 -yhteensopivien säätimien, mukaansatempaavan äänen ja koko työpäivän kestävän akun ansiosta suoriudut päivittäisistä tehtävistäsi.

Erittäin mukava ja vakaa istuvuus

Innovatiivinen muotoilu neljällä kiinnityspisteellä varmistaa, että nappikuulokkeet istuvat käyttäjien korvissa mukavasti.

Ylivoimainen hallinta

Reagoiva kosketuspinta mahdollistaa intuitiiviset eleet, kuten napautuksen, kosketuksen ja pyyhkäisyn. Voit ohittaa musiikkikappaleita säätää äänenvoimakkuutta, vastata puheluihin, lopettaa niitä työtehon heikkenemättä.

Ensiluokkainen ääni puheluille ja musiikille

Surface Earbuds -kuulokkeiden mukautetut ohjaimet on viritetty tarkasti tarjoamaan poikkeuksellinen akustinen kokemus.

Akku kestää 24 tuntia

Kuulokkeet voidaan ladata kotelossa useita kertoja tarvitsematta ladata koteloa välillä, joten käyttäjät voivat kuunnella musiikkia ja puhua puheluita koko päivän. 

Suunniteltu parantamaan tuottavuutta Microsoft 365 -integroinnin avulla

Voit hyödyntää Microsoft 365:n ominaisuuksia ja hallita mm. PowerPointia tehokkaammin luonnollisten eleiden avulla Surface Earbudsilla. Voit pyyhkäistä esityksen sivuja eteenpäin tai ottaa käyttöön näytön kuvatekstit ja käännökset Surface Earbudsia napauttamalla (Windows 10 vaaditaan). Voit myös sanella Wordissa, Outlookissa ja PowerPointissa.

Nosta PowerPoint seuraavalle tasolle

Voit siirtyä esityksen seuraavaan sivuun pyyhkäisemällä, ottaa livetekstitykset ja tekstitykset käyttöön ja kääntää puheen yli 60 kielelle.

Ylivoimainen sanelu

Hyödynnä Microsoft 365 täysimääräisesti. Voit sanella asiakirjoja Wordin ja Outlookin kaltaisissa sovelluksissa

Intuitiiviset eleet

Voit vastata puheluihin ja lopettaa ne helposti kaksoisnapauttamalla. Voit myös säätää äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä ylös ja alas.

Ohjelmat ja hinnoittelu

Tutustu tarkemmin Surface Earbuds -ohjelmiin ja -hinnoitteluun.

Näytä ohjelmat ja hinnat

Onko sinulla kysyttävää Surfacesta?

Ota yhteyttä paikalliseen ALSO-asiantuntijaan, niin saat vastauksia Microsoft Surface -tuotteista, palveluista ja hinnoittelusta.