Elements Crossell -kampanja

Tarjoa parasta suojaa
tietoturvauhkia vastaan

Tiedätkö, mitä eroa on EPP:llä ja EDR:llä? Nykypäivänä on tärkeää pitää liiketoiminta mahdollisimman hyvin turvassa kyberhyökkäyksiltä ja tietovuodoilta. Tietoturvauhkien ennaltaehkäiseminen ja niihin nopea reagointi on erittäin tärkeää.

WithSecure-tuotteet pitävät datan turvassa hyökkäyksiltä. Tarjoa asiakkaillesi parasta mahdollista suojaa tietomurtoja vastaa ja hyödy Elements Crossell -kampanjan eduista. Voit saada 3 € jälkihyvityksen jokaisesta kampanja-aikana myydystä tuotteesta.

Mitä eroa on EPP:llä ja EDR:llä?

EPP

End Point Protection (EPP) on yhteen tiedostoon kerrallaan keskittyvä ON/OFF vastaaja. Se estää haitallisten tiedostojen sisäänpääsyn.

EDR

End Point Detection & Response (EDR) tuo näkyvyyden tapahtumaketjuihin. Se tutkii riskejä, hälyttää ja mahdollistaa niihin reagoinnin

5 syytä miksi EDR tarvitaan aina

Tietovuotojen estäminen. EDR hälyttää epäilyttävistä tapahtumasarjoista. Se mahdollistaa tietomurron pysäyttämisen jo alkuunsa, ennen kuin pahin ehtii tapahtua. Pelkkä EPP ei välttämättä havaitse edistyneitä hyökkäyksiä, etenkään jos tunkeutumisessa ei käytetä haittaohjelmaa.

Jatkuva, reaaliaikainen näkyvyys IT ympäristön tilaan, osana Elements hallintaa, paranee oleellisesti. Sekin, että kaikki on kunnossa, on arvokasta tietoa.

Automaattinen, kattava uhkien tunnistus. Uhka voi tulla myös organisaation sisältä. Totuttu tapa toimia tai käsitellä tietoa voikin muodostaa ylimääräisen riskin ja avata helpon reitin kyberhyökkäykselle. EDR tunnistaa vaaralliset tapahtumat tekijästä ja motiivista riippumatta.

Mahdollisuus reagoida nopeasti. Hyödynnä Elements EDR:n monipuolisia tapoja tutkia tapahtumia ja reagoida uhkiin. Jos oma osaaminen ei riitä, elevoi selvitys napinpainalluksella WithSecurelle. Saat selvityksen tapahtumasta ja tilanteen vaatimat toimintaohjeet.

Auttaa tietomurrosta toipumisessa. Koska EDR tallentaa havainnot, tietomurron selvitystyö nopeutuu ja helpottuu - vaikka valvontaa ei tehtäisi lainkaan. Menetetyistä tiedoista, tunkeutumismenetelmästä ja tekijästä saadaan helpommin tietoa. Tietomurrosta toipuminen nopeutuu ja kustannukset pienenevät oleellisesti!

Miksi EDR kannattaa aina ottaa käyttöön?

Muuttuneet uhat

  • Uhkakuvat ovat muuttuneet, hyökkäysyritykset lisääntyneet ja hyökkäystavat kehittyneet. Onnistuneiden tietomurtojen määrä on tuplaantunut kahdessa vuodessa!
  • Päätelaitesuojaus EPP ei enää yksin riitä. EDR tuo puuttuvan suojauskerroksen nykyisiä hyökkäystapoja vastaan.

Estä, havaitse & reagoi

  • Mikään ympäristö ei ole suojassa ja haittaohjelmien estäminen ei yksin riitä. Tarvitaan jatkuvaa valvontaa poikkeavuuksien havaitsemiseksi ja niihin reagoimiseksi
  • EDR:n tekoäly valvoo väsymättä ja hälyttää mahdollisista tietomurroista. Hyökkääjä ehditään pysäyttää jo ennen kuin vahinkoa ehtii tapahtua.

Helppo ottaa käyttöön

  • EDR ei vaadi isoja investointeja. Voit milloin tahansa päivittää nykyisen lisenssisi EDR:n sisältäväksi.
  • Elements EPP -asiakkailla EDR:n käyttöönotto tapahtuu napin painaluksella, asennuksia ei tarvita. Elements komponentit ovat kaikki samassa agentissa ja samassa hallinnassa.
  • Ylläpidä itse tai osta palveluna osaavalta kumppanilta