Elements Crossell -kampanja

Tarjoa parasta suojaa
tietoturvauhkia vastaan

Tiedätkö, mitä eroa on EPP:llä ja EDR:llä? Nykypäivänä on tärkeää pitää liiketoiminta mahdollisimman hyvin turvassa kyberhyökkäyksiltä ja tietovuodoilta. Tietoturvauhkien ennaltaehkäiseminen ja niihin nopea reagointi on erittäin tärkeää.

WithSecure-tuotteet pitävät datan turvassa hyökkäyksiltä. Tarjoa asiakkaillesi parasta mahdollista suojaa tietomurtoja vastaa ja hyödy Elements Crossell -kampanjan eduista. Voit saada 3 € jälkihyvityksen jokaisesta kampanja-aikana myydystä tuotteesta.

Mitä eroa on EPP:llä ja EDR:llä?

EPP

End Point Protection (EPP) on yhteen tiedostoon kerrallaan keskittyvä ON/OFF vastaaja. Se estää haitallisten tiedostojen sisäänpääsyn.

EDR

End Point Detection & Response (EDR) tuo näkyvyyden tapahtumaketjuihin. Se tutkii riskejä, hälyttää ja mahdollistaa niihin reagoinnin

5 syytä miksi EDR tarvitaan aina

Tietovuotojen estäminen. EDR hälyttää epäilyttävistä tapahtumasarjoista. Se mahdollistaa tietomurron pysäyttämisen jo alkuunsa, ennen kuin pahin ehtii tapahtua. Pelkkä EPP ei välttämättä havaitse edistyneitä hyökkäyksiä, etenkään jos tunkeutumisessa ei käytetä haittaohjelmaa.

Jatkuva, reaaliaikainen näkyvyys IT ympäristön tilaan, osana Elements hallintaa, paranee oleellisesti. Sekin, että kaikki on kunnossa, on arvokasta tietoa.

Automaattinen, kattava uhkien tunnistus. Uhka voi tulla myös organisaation sisältä. Totuttu tapa toimia tai käsitellä tietoa voikin muodostaa ylimääräisen riskin ja avata helpon reitin kyberhyökkäykselle. EDR tunnistaa vaaralliset tapahtumat tekijästä ja motiivista riippumatta.

Mahdollisuus reagoida nopeasti. Hyödynnä Elements EDR:n monipuolisia tapoja tutkia tapahtumia ja reagoida uhkiin. Jos oma osaaminen ei riitä, elevoi selvitys napinpainalluksella WithSecurelle. Saat selvityksen tapahtumasta ja tilanteen vaatimat toimintaohjeet.

Auttaa tietomurrosta toipumisessa. Koska EDR tallentaa havainnot, tietomurron selvitystyö nopeutuu ja helpottuu - vaikka valvontaa ei tehtäisi lainkaan. Menetetyistä tiedoista, tunkeutumismenetelmästä ja tekijästä saadaan helpommin tietoa. Tietomurrosta toipuminen nopeutuu ja kustannukset pienenevät oleellisesti!

Miksi EDR kannattaa aina ottaa käyttöön?

Muuttuneet uhat

  • Uhkakuvat ovat muuttuneet, hyökkäysyritykset lisääntyneet ja hyökkäystavat kehittyneet. Onnistuneiden tietomurtojen määrä on tuplaantunut kahdessa vuodessa!
  • Päätelaitesuojaus EPP ei enää yksin riitä. EDR tuo puuttuvan suojauskerroksen nykyisiä hyökkäystapoja vastaan.

Estä, havaitse & reagoi

  • Mikään ympäristö ei ole suojassa ja haittaohjelmien estäminen ei yksin riitä. Tarvitaan jatkuvaa valvontaa poikkeavuuksien havaitsemiseksi ja niihin reagoimiseksi
  • EDR:n tekoäly valvoo väsymättä ja hälyttää mahdollisista tietomurroista. Hyökkääjä ehditään pysäyttää jo ennen kuin vahinkoa ehtii tapahtua.

Helppo ottaa käyttöön

  • EDR ei vaadi isoja investointeja. Voit milloin tahansa päivittää nykyisen lisenssisi EDR:n sisältäväksi.
  • Elements EPP -asiakkailla EDR:n käyttöönotto tapahtuu napin painaluksella, asennuksia ei tarvita. Elements komponentit ovat kaikki samassa agentissa ja samassa hallinnassa.
  • Ylläpidä itse tai osta palveluna osaavalta kumppanilta

Elements Crossell -kampanja

Varmista, että asiakkaasi saavat parhaan mahdollisen suojan viruksia ja tietomurtoja vastaan tarjoamalla heille huippulaatuisia WithSecure-tuotteita. Elements Crossell -kampanjan aikana voit saada 3 € hyvityksen myymistäsi Elements EDR, VuM ja CoP seateista. Kampanja on voimassa 31.12.2022 saakka.

Kampanjan kohde Nykyiset ja uudet asiakkaat, joille myydään EPP:n lisäksi tai sen ohella muita Elements-tuotteita:
• Endpoint Detection and Response EDR
• Collaboration Protection CoP
• Vulnerability Management VuM
Lisenssimallit Lisenssimallit
• Vuosisopimukset
• KK-veloitteiset, jatkuvat SaaS sopimukset (Usage Based Security ei kampanjassa mukana)
Mitä voit saada? 3€ jälkihyvitys jokaisesta kampanja-aikana myydystä Elements EDR, VuM ja CoP seatista! Hyvitys Q1/2023 aikana.
Mitä pitää tehdä? • Myydä, tilaukset partnerportaalin kautta
• Huolehtia, että EDR sertifikaatit ovat kunnossa 9.12.2022 mennessä