HPE SimpliVity

Alan kehittynein tekoälypohjainen hyperkonvergoitu infrastruktuuri

Virtualisoidut ympäristöt, jotka parantavat datakeskusten tehokkuutta, vikasietoisuutta ja yksinkertaisuutta.

Uudenlainen hyperkonvergoitu infrastruktuuri

HPE SimpliVity on viety perinteisiä ohjelmallisesti määritettyjä ympäristöjä pidemmälle, sillä infrastruktuuri hoitaa hallinnan, optimoinnin ja korjaukset itsenäisesti tekoälyn avulla.

Asiakkaasi voivat vahvistaa infrastruktuuriaan, käyttää vähemmän räkkitilaa ja saavuttaa merkittäviä rahallisia ja ajallisia säästöjä seuraavan sukupolven hyperkonvergoidulla infrastruktuurilla, jossa tekoäly, infrastruktuuri ja kehittyneet datapalvelut yhdistyvät yhdeksi mutkattomaksi ratkaisuksi virtualisoitujen työkuormien hoitamiseen.

Ihanteellinen ratkaisu VDI-ympäristöihin ja virtualisoiduille työkuormille

HPE SimpliVity on suunniteltu yksinkertaistamaan asiakkaidesi ohjelmallisesti määritettyä IT-kokemusta sujuvoittamalla IT-toimintoja, mahdollistamalla virtuaalikoneiden hallinnan ja siirrettävyyden sekä tarjoamalla sisäänrakennetun datatehokkuuden ja -suojauksen.

Erityisesti VDI-ympäristöjen ja virtuaalisten työkuormien hallintaan sopiva HPE SimpliVity on integroitavissa älykkääseen verkkojärjestelmän (HPE Composable Fabric), ja se hyödyntää HPE OmniStack Accelerator Cardia, joka mahdollistaa parannetun datatehokkuuden, yleisen yhtenäistetyn hallinnan ja sisäänrakennetun suojauksen. Asiakkaasi voivat ottaa virtualisoidut työkuormat nopeasti käyttöön koko ympäristössään ja siirtää dataa saumattomasti paikasta toiseen VMWaren ja Hyper-V:n kaltaisten tuttujen hypervisorien avulla.

Datakeskusten muuntaminen VM-voimanpesiksi

Asiakkaasi voivat parantaa virtuaalikoneiden saatavuutta ja skaalata palvelunsa vastaamaan muuttuvia liiketoimintatarpeita yhdistämällä kaksi HPE SimpliVity -solmua yhteen.

Molemmat solmut on täysin vikasietoisia ja redundantteja, joten jos toinen pettää, toinen voi kannatella infrastruktuuria siihen asti, kunnes HPE InfoSight on korjannut ongelman automaattisesti.

Poikkeuksellista tehokkuutta

Virtuaalikoneiden data on kauttaaltaan deduplikoitu eli levylle kirjoitetaan vain uniikkia dataa, mikä merkitsee poikkeuksellisia kapasiteetti- ja kustannussäästöjä asiakkaillesi

90%:n taatut kapasiteettisäästöt tallennustilassa ja varmuuskopioissa

Reunaoptimointi

Etätoimipisteiden skaalattava automatisointi

Jokaiselle toimipisteelle voidaan taata erinomainen saatavuus vain kahdella solmulla

Keskitetty hallinta yksinkertaistaa etätoimipisteiden hallintaa

Nopea usean toimipisteen vikasieto ja jaettujen toimipisteiden välitön palautuminen

Tinkimätön suojaus

Sisäänrakennettu varmuuskopiointi, vikasietoisuus ja vakavasta häiriöstä palautuminen minimoivat datan menetyksen, tiivistävät pinon ja poistavat siilot

1 Tt:n virtuaalikoneen varmuuskopiointi tai palautus vie korkeintaan 60 sekuntia

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen