ALSOn työntekijät ovat paikalliset HPE-tallennusasiantuntijasi

kaikkia datakeskuksen tallennustarpeitasi varten

Lue lisää

Paikallinen HPE-tiimimme sisältää erittäin kokeneita, HPE-pätevöityjä tallennusasiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua voittamaan seuraavan asiakasdatakeskusprojektisi. Tiimimme on käytettävissäsi tarjoamaan sinulle kaiken tarvitsemasi tuen teknisestä neuvonnasta aina mitoitukseen, konfigurointiin, hinnoitteluun ja tuote-esittelyihin saakka, jotta voit tarjota asiakkaillesi HPE:n uusimmat tallennusratkaisut.

Hanki tallennukseen liittyvää asiantuntevaa neuvontaa ALSOn asiantuntijatiimiltä

Datakeskusten tallennusratkaisut kehittyvät nopeasti. Kun sinun on kyettävä tarjoamaan asiakkaillesi uusinta tallennusteknologiaa, ALSO on tukenasi. Asiantuntijatiimimme auttaa sinua voittamaan lisää liiketoimintaa!

Kaikki ALSOn tallennusasiantuntijatiimin jäsenet ovat pätevöityneet HPE:n sertifiointiohjelman kautta. Asiantuntijamme ovat saavuttaneet täyden sarjan HPE-sertifiointeja, mukaan lukien:

  • HPE ASE - Hybrid IT Solutions Architect
  • HPE ASE - Server Solutions Architect
  • HPE ASE - Storage Solutions
  • HPE ATP - Hybrid IT Solutions

Näiden sertifiointien aikana saavutettu syvällinen tietämys asettaa asiantuntijamme teknologian kärkeen. Näiden tietojen tallennusprojektien rakentamiseen liittyvä asiantuntemus ja kokemus voivat auttaa tekemään seuraavasta asiakastarjouksestasi menestyksen.

Anna meidän näyttää sinulle miten

ALSOn tallennusasiantuntijat: salainen aseesi liiketoiminnan menestykseen

Koska datakeskusten tallennusratkaisuja on valittavissa niin paljon, joskus voi olla vaikeaa konfiguroida paras ratkaisu asiakkaillesi. Jos olet valmis voittamaan lisää liiketoimintaa – paikallisten HPE-tallennusasiantuntijoiden tiimimme on täällä auttamassa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen.\

On aika muuttaa meidän tiimimme tietämys sinun kilpailueduksesi yksittäisistä järjestelmistä aina monisivustoisiin SAN-verkkoihin saakka. Tee vaikutus asiakkaisiisi uusimmilla tallennusteknologioilla, jotka on räätälöity asiantuntevasti näiden täsmällisiin vaatimuksiin.

Olipa projektisi sitten minkä tahansa kokoinen – voimme auttaa.

Laajamittaisten datakeskusprojektien yhteydessä voimme tukea sinua alusta loppuun. Autamme sinua laatimaan täydellisen ja yksityiskohtaisen tarjouksen järjestelmäarkkitehtuuriin ja tallennusohjelmistoihin liittyvästä teknisestä neuvonnasta aina mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvään neuvontaan saakka.

Varaa kanssamme asiakasteknologiaesittely, joka auttaa esittelemään ratkaisuja, herättämään tärkeimmät edut eloon ja näyttämään asiakkaillesi omakohtaisesti, kuinka HPE-ratkaisut voivat toimia näiden eduksi. Voimme tarjota sinulle tukea myös asiakkaasi tapaamiseen ja tarjouksesi esittämiseen liittyen.

Pienempien RAID-tallennusjärjestelmien yhteydessä asiantuntijatiimimme voi näyttää sinulle, kuinka voit säästää aikaa ja rahaa suorittamalla konfiguroinnin ja hinnoittelun verkossa, verkkokauppamme kautta HPE Flex Offersia ja iQuotea käyttäen. Luo malleja yleisimmille järjestelmillesi ja suorita tarjouksesi nopeammin kuin kilpailu.

Riippumatta siitä, minkä kokoista järjestelmää rakennat, voimme myös auttaa asiakastasi takaamaan investointiensa tulevaisuudenkestävyyden tarjoamalla tallennusennusteisiin, arkistointiratkaisuihin ja moniin muihin aiheisiin liittyvää neuvontaa.

Voita lisää liiketoimintaa ALSO:n tallennukseen liittyvän asiantuntijuuden ja tuen avulla!

Anna meidän näyttää sinulle miten

Lue lisää myydyimmistä HPE-tuotteista

Saa selville, kuinka myydyimpien HPE-tuotteidemme valikoima voi auttaa asiakkaitasi.

HPE Alletra

Pilviperäisen hallintaratkaisun tarjoaminen helppokäyttöisestä SaaS-pohjaisesta konsolista. HPE Alletraa voidaan käyttää All-Flash-ratkaisuna tai All-NVMe:nä.

Lue lisää

HPE Primera

HPE Primera tarjoaa 100-prosenttisen tietojen käytettävyyden yhdistettynä nopeutettuun suorituskykyyn, mikä yksinkertaistaa huippulaatuisen tallennustilan hallintaa.

Lue lisää

HPE Nimble

HPE Primera tarjoaa 100-prosenttisen tietojen käytettävyyden yhdistettynä nopeutettuun suorituskykyyn, mikä yksinkertaistaa huippulaatuisen tallennustilan hallintaa.

Lue lisää

HPE MSA Gen 6

Aloittelijan tason HPE MSA Gen 6 -tallennusratkaisussa edullisuus on yhdistetty nopeuteen ja yksinkertaisuuteen.

Lue lisää

Asiantuntijatiimimme voi auttaa sinua sovittamaan oikean HPE-tuotteen asiakkaidesi vaatimuksiin. Olemme rinnallasi jokaisessa vaiheessa, tarjoamme asiantuntevaa konfigurointitukea ja helposti saatavilla olevaa opastusta, joka on räätälöity juuri sinun markkinoillesi.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen