Sijaintipalvelut

Yhdistä ihmiset, paikat ja asiat erittäin intuitiivisessa mobiilimaailmassa.

Luo silta digitaalisen ja todellisen maailman välille

Sijaintipalvelut luovat sillan digitaalisen ja todellisen maailman välille. Wi-Fi- ja Bluetooth-tekniikan avulla sijaintipalvelut auttavat loppukäyttäjää navigoimaan sisätiloissa, etsimään ystäviä ja jopa löytämään kadonneen omaisuuden – pelkästään matkapuhelimelta käsin.

Aruban sijaintipalveluiden avulla asiakkaasi voivat uudistaa toimistonsa, tapahtumapaikkansa ja toimipaikkansa yhdistämällä ihmiset paikkoihin ja asioihin. Kun Aruba Meridian -sovellukset yhdistetään Aruba-majakoihin ja -tunnisteisiin, asiakkaat voivat tarjota työntekijöilleen ja vierailijoilleen sisätilojen kartoituksen, vaiheittaiset ohjeet, omaisuuden hallinnan ja läheisyyspohjaiset ilmoitukset. Tämän huippuluokan tekniikan avulla asiakkaasi voivat tuottaa runsassisältöisiä, mukaansa tempaavia mobiilikäyttäjäkokemuksia, virtaviivaistaa työnkulkuja ja taata resurssien hyödyntämisen samalla kun tuottavuus säilyy huipputasolla.

Herätä mobiililaitteille optimoidut ympäristöt eloon Aruba Meridian -palvelulla

Kartoitus ja reititys

Lataa ja hallitse helposti sijaintien pohjapiirustuksia ja kohdepisteitä. Katso karttoja iOS- tai Android-laitteilla tai tavallisella verkkoselaimella.

Paikannus sinisten pisteiden avulla

Voit sijoittaa Aruba-majakoiden avulla sinisen pisteen kartalle ja näyttää käyttäjille, missä he ovat.

Omaisuuden seuranta

Tue arvotavaroiden, kuten vähittäismyyntierien tai sairaalavälineiden, seurantaa pohjapiirustuksilla, Aruba-tunnisteilla ja BLE-tekniikkaa käyttävällä WLAN-infrastruktuurilla.

Kampanjat

Monista kampanjoita ja sijaintipalveluihin liittyviä tarjouksia käyttämällä Aruba-majakoihin perustuvia läheisyyden mukaan aktivoituvia ilmoituksia.

AppMaker

Luo nopeasti oman brändin mukaisia mobiilisovelluksia mobiiliviestintää tai omaisuuden seurantaa varten.

Auta asiakkaidesi loppukäyttäjiä löytämään haluamansa sijainnit Aruba-majakoiden avulla

Aruba-majakat ovat Bluetooth Low Energy (BLE) -laitteita, jotka mahdollistavat sisäsijainti- ja reitinetsintäpalvelut sekä antavat läheisyyden mukaan aktivoituvia push-ilmoituksia. Nämä pienet, matalatehoiset langattomat lähettimet lähettävät tavallisia signaaleja, jotka mobiilisovellukset voivat vastaanottaa iOS- ja Android-laitteilla.

Kun loppukäyttäjät käyttävät Meridianin tukemaa sovellusta yhteensopivalla mobiililaitteella, he näkevät hohtavan sinisen pisteen, joka ilmaisee reaaliaikaisen sisäsijainnin kartalla. He voivat myös jakaa sijaintinsa työkavereidensa ja ystäviensä kanssa sekä saada lähestymisen aktivoimia push-ilmoituksia, jotka antavat keskeisiä sijaintikohtaisia tietoja.

Tutustu Aruba-majakoihin

Seuraa ja jäljitä arvo-omaisuutta Aruba-tunnisteiden avulla

Merkitse arvo-omaisuus ja etsi se helposti

Aruba-tunnisteet käyttävät reaaliaikaista paikannusjärjestelmää laitteistojen ja omaisuuden seurantaan. Niiden avulla asiakkaasi voivat valvoa ja osoittaa arvokkaiden omaisuuserien sijainteja.

Konfiguroi omaisuustunnisteet helposti

Aruba-tunnisteiden konfigurointisovellus muuttaa minkä tahansa iOS-älypuhelimen tai -tablettilaitteen mobiilitunnisteiden konfigurointilaitteeksi. Voit luoda reaaliaikaisen tietokannan yksinkertaisesti lukemalla tunnisteen taustalla olevan QR-koodin ja syöttämällä vaaditut tiedot.

Paranna omaisuuden seurantaa Meridian-integroinnilla

Aruba Meridian -sovellukset toimivat yhdessä Aruba-tunnisteiden kanssa ja tukevat arvo-omaisuuden seurantaa.

ALSOn palveluilla saat kilpailuetua – Aruba-sijaintipalvelut

ALSOn sertifioidut Aruba-asiantuntijat ovat valmiina tarjoamaan sinulle ratkaisupohjaisia neuvoja ja ohjeita täydellisen sijaintipalvelun rakentamisesta asiakkaidesi tarpeisiin. Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme tiimi pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä Aruba-tuotetiedoista.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset sertifioidut asiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa ja ohjeistusta uusimmasta tuotetarjonnasta Suomessa.

Määritysohjeet

Suunnittele Aruba-sijaintipalveluratkaisujen konfiguraatio ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua hintatarjouksia varten

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen