Mikäli käytössäsi ei ole asianmukaista audioteknologiaa Microsoft Teams-, Zoom- ja Google Meet-tapaamistesi aikana, olet todennäköisesti tietämättäsi "Unmeetable" – kokousten tahaton häiritsijä, jonka taustalta kantautuva melu aiheuttaa kaaosta virtuaalikokouksissa.

Mutta älä huoli! Meillä ALSOlla on valikoimassa Jabran erinomaiset, laadukkailla mikrofoneilla varustetut Bluetooth -kuulokkeet, joiden avulla muuntaudut ’Unmeetablesta’ kokousten supersankariksi.

Tonis

Tonin to-do -lista on piiiiiitkä. Kun hän vastailee sähköpostiviesteihin virtuaalikokousten aikana, äänekäs näppäimistön naputus paljastaa hänen multitasking-pelinsä ja ajaa muut kokouksen osallistujat hulluuden partaalle.

Nicks

Nickin ongelma? Hän istuu avotoimistossa Larryn vieressä ja Larrylla on ERITTÄIN kuuluva ääni. Ja koska Nick käyttää virtuaalikokouksiin osallistuessaan kannettavan tietokoneensa sisäänrakennettua mikrofonia, Larryn puhe vuotaa linjoille. Kuinka Nick voisi varmistaa, että olisi äänekkään vieruskaverinsa sijaan itse kokoustensa päätähti?

Suzi

Suzi näyttää ammattilaiselta. Mutta ei aina kotitoimistolta työskennellessään kuulosta siltä. Perheen pienimmän aiheuttama kaoottinen taustameteli aiheuttaa hämmennystä Suzin asiakaspalavereissa. Mitä tapahtuu kun asiakkaat lopulta saavat Suzin kotikaaoksesta tarpeekseen?

Dougie

Dougie rakastaa koiriaan. Mutta välillä nämä karvapallot kirjaimellisesti kävelevät hänen kokoustensa yli. Kuinka monta haukahdusta ja vinkulelun ääntä vielä tarvitaan, ennen kuin Dougin tiimi päättää laittaa linjat kiinni?

Mikä kokouksia vaivaa?

Joka ikinen viikko vietämme 5 miljardia tuntia virtuaalikokouksissa.* Kuvittele, kuinka paljon aikaa (ja rahaa) säästyisi mikäli palaverien kulku ei hidastuisi teknisten ongelmien tai häiritsevän taustamelun vuoksi.

*Work Trend Annual Report, Microsoft, 2023

Anteeksi mitä?

%
prosenttia kannettavan tietokoneensa sisäänrakennettuja mikrofoneja kokouksissa käyttävistä työntekijöistä joutuu toistelemaan sanomisiaan.*

Kun taustameteli
saa pääroolin

%
prosenttia ei-ammattikäyttöön suunniteltujen audiolaitteiden käyttäjistä kertoo saavansa valituksia virtuaalikokousten linjoille kantautuvasta taustametelistä.*

Soundcheckin aika

%
Vain neljä kymmenestä kannettavan tietokoneen sisäänrakennetun mikrofonin käyttäjästä kuvailee kokouskokemustaan ”korkealaatuiseksi”.*

From ”Unmeetable” to ”Unbeatable” – Kokouskelvottomasta supersuoriutujaksi Jabran avulla

Jabra on maailman johtava ammattilaisten audiobrändi ja ammattimaisten konferenssikaiuttimien valmistaja numero yksi.* Näiden ansioiden vuoksi yli 80 prosenttia Fortune 500 -yrityksistä luottaa Jabraan ammattilaislaatuisen äänenlaadun saralla.*

Eikö olisikin aika liittyä seuraan?

Säästä omaa ja muiden aikaa – ja anna meidän auttaa yritystäsi tekemään ammattimainen valinta.

*Katso Jabra.com/claims

Näe (ja kuule) itse

Olethan meihin yhteydessä. Maailman johtavan ammattitasoisten ääniratkaisujen valmistajan Jabran ylpeinä kumppaneina olemme vakuuttuneita, että voit nähdä (ja kuulla) eron itse. Ryhdy kokousten supersuoriutujaksi Jabran ratkaisujen avulla.

Pyydä tarjous