Kytkimet

Älykkäämpi, nopeampi tapa rakentaa ja hallita verkkoja.

On aika antaa vähän lisäpotkua asiakkaidesi verkkojen suorituskyvylle

IoT:n, pilvipohjaisten sovellusten ja tietojen sekä loppukäyttäjien mobiilipalvelujen yleistymisen myötä vanhat kytkinratkaisut eivät enää pysty vastaamaan modernien yritysten tarvitsemiin suorituskyky- ja saatavuusvaatimuksiin. IT-osastojen pitää pystyä muodostamaan nopeammin yhteys uusiin laitteisiin, skaalautumaan uusien liikennekuormien käsittelemiseksi sekä tarjoamaan älykästä tietoa, joka tehostaa niiden verkkojen toimintaa ja hallintaa.

Aruban kytkinvalikoiman laitteet ovat erityisesti pilveä, mobiilipalveluja ja IoT-sovelluksia varten suunniteltuja kytkimiä. Fiksut hallintatyökalut ja sisäiset analyysitoiminnot vähentävät IT-toimintojen monimutkaisuutta vähentämällä muutosten toteutukseen ja virheiden selvittämiseen kuluvaa aikaa.

Tarjoa asiakkaillesi Aruba CX -kytkimien mullistavat edut

Käsittele haastavimmatkin käyttötapaukset erittäin tehokkaiden verkkoyhteyksien avulla

Aruba CX -kytkimet toimivat erittäin tehokkaasti ja nopeasti: niissä on useiden gigabittien Ethernet-yhteydet ja suuri Power over Ethernet (PoE) -teho jokaisessa kytkinportissa; niiden kapasiteetti ja teho takaavat optimaalisen verkon toiminnan.

Ratkaise nopeasti verkko-ongelmia älykkäillä analyysitoiminnoilla

Aruba CX -kytkinten käyttämä Network Analytics Engine (NAE) -analyysikone on hajautettu, verkon laajuinen telemetriajärjestelmä, joka tunnistaa, tutkii ja korjaa ongelmat nopeasti, ennen kuin ne ehtivät vaikuttaa asiakkaidesi liiketoimintaan.

Säästä aikaa älykkäällä automaatiolla

Aruba NetEditin ansiosta Aruba CX -kytkimissä on avaimet käteen -tyyppinen konfigurointiautomaatio, joka nopeuttaa verkkopäivitysten levitystä ja minimoi verkkohäiriöt. NetEdit tarkistaa muutoksia jatkuvasti ja varmistaa, että ne vastaavat yritys- ja verkkokäytäntöjä.

Paranna verkon suojausta dynaamisella segmentoinnilla

Aruban dynaaminen segmentointi yksinkertaistaa ja parantaa verkkojen suojausta valvomalla automaattisesti käyttäjä- ja laitekohtaisia käytäntöjä koko infrastruktuurissa. Näin IT-osasto pystyy suojaamaan helposti IoT-, mobiili- ja muut laitteet ja varmistamaan samalla käyttäjien nopean, ongelmattoman pääsyn verkkosovelluksiin.

Tutustu Aruba CX -kytkinvalikoimaan

Auta pienyritysasiakkaitasi menestymään Aruban välittömästi päälle kytkeytyvien Instant On 1930 -kytkimien avulla

Pienyritysasiakkaasi voivat olla vaikkapa ravintolan omistajia tai teknologia-alan startup-yrityksiä, mutta siitä huolimatta heillä on yksi yhteinen vaatimus: he tarvitsevat luotettavan, suojatun ja helppokäyttöisen verkon.

Aruban välittömästi päälle kytkeytyvät Instant On 1930 -kytkimet on suunniteltu erityisesti pienyritysten tarpeisiin. Niissä on edistynyt, älykkäästi hallittu, kiinteä konfigurointi gigabitin toiminnoilla ja huokeaan hintaan. Asiakkaasi voivat määrittää, valvoa ja hallita nopeasti 1930-sarjan kytkimiä mistä tahansa ja milloin tahansa joko Instant On -mobiilisovelluksen tai pilvipohjaisen verkkoportaalin kautta – tarvitsematta lainkaan teknistä osaamista.

Sisäiset suojausominaisuudet suojaavat verkkoasi ulkoisilta uhilta estämällä haittaohjelmahyökkäykset ja pitämällä valtuuttamattomat käyttäjät verkon ulkopuolella.

Tarjoa paremmilla ominaisuuksilla varusteltuja kytkimiä pienyritysten tarpeisiin

Suunniteltu pienyrityksille

Edullinen hinta ja automaattiset, älykkäästi hallittavat toiminnot auttavat asiakkaitasi ottamaan yrityksensä toiminnot kätevästi hallintaan

Yhdenmukaista suorituskykyä vaativia sovelluksia varten

Tarjoa luotettavaa suorituskykyä ja parempia käyttäjäkokemuksia tehokkailla, yhdenmukaisilla yhteyksillä.

Sisäiset suojausominaisuudet viimeistelevät suojauksen

Pidä asiakkaidesi yritykset suojassa turvatoiminnoilla ja protokollilla, jotka estävät haittaohjelmien hyökkäykset ja pitävät valtuuttamattomat käyttäjät verkon ulkopuolella.

Yksinkertainen määritys ja hallinta

Saat vaiheittaiset ohjeet ja voivat helposti hallita suorituskykyä Aruba Instant On -mobiilisovelluksen tai polvipohjaisen verkkoportaalin kautta.

Tutustu Aruba Instant On 1930 -kytkimiin

ALSOn palveluilla saat kilpailuetua – Aruban kytkimet

ALSOn sertifioidut Aruba-asiantuntijat ovat valmiina tarjoamaan sinulle ratkaisupohjaisia neuvoja ja ohjeita sopivimpien kytkinkokoonpanojen määrittämisestä. Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme tiimi pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä Aruba-tuotetiedoista. He voivat jopa tehdä puolestasi paikkatutkimuksia joidenkin kumppaniprojektien yhteydessä.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset sertifioidut asiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa ja ohjeistusta uusimmasta tuotetarjonnasta Suomessa.

Määritysohjeet

Suunnittele Aruba-kytkinratkaisujesi konfiguraatio ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua hintatarjouksia varten

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen