Suunniteltu suorituskykyiseksi

Ratkaise monimutkaisia tehtäviä nopeammin kuin koskaan ennen suorituskykyisen yrityskannettavan avulla, joka on suunniteltu tuottavuuden optimointiin.

Uskomattomat nopeudet

Neliytimiset 10. sukupolven Intel® Core™ i7 -prosessorit auttavat tekemään Surface Book 3:sta tehokkaan kannettavan tietokoneen.

Suorituskykyinen grafiikka

Lunasta vapaus käyttää ohjelmistoja, kuten Autodesk® AutoCAD®, Dassault SOLIDWORKS™ ja Adobe® Creative Cloud® ja koodata nopeasti Microsoft Visual Studiossa.

Akku kestää koko työpäivän

Jopa 17,5 tunnin akunkesto ja parannettu valmiustila pidentävät akun käyttöikää, joten voit työskennellä milloin tahansa.

Palaa töihin nopeammin kuin koskaan ennen

Pikakäynnistys tuo näytön nopeasti esiin, ja Windows Hello kirjaa käyttäjät sisään yhdellä silmäyksellä.

Monipuolisuutta jokaiselle luovan työn tekijälle

Vapauta luovuus. Olipa kyse ideoiden luonnostelusta, muistiinpanojen kirjoittamisesta käsin, työn jakamisesta tai koodaamisesta, Surface Book 3 mukautuu luomisen ja yhteistyön tekemisen muotoihin.

Ideoiden jakaminen suuren tehokkaalla prosessorilla varustetun tablet-tietokoneen avulla

Surface Book 3 15" on yksi suurimmista tableteista, joka tarjoaa PC-tietokoneen täyden tehon. Käyttäjät voivat puhua 1080p HD video -videopuheluita ja jakaa näkemyksensä 1080p HD -takakameran avulla.

Täysikokoinen näppäimistö ja tarkka kosketuslevy

Voit työskennellä nopeammin ja tehokkaammin täysikokoisen näppäimistön avulla. Lasisen kosketuslevyn napsauttaminen ja eleet parantavat nopeutta ja tarkkuutta.

Yrityksille tarkoitetut innovaatiot

Surface Book 3 eroaa muista huippuluokan suorituskyvyn, monipuolisuuden ja liikkuvuuden ansiosta. Riippumatta siitä, mitä haasteita nykyaikaiset työntekijät kohtaavat, tämä tehokas yrityskannettava on suunniteltu selviytymään niistä helposti.

Dynamic Fulcrum -sarana

Voit irrottaa näytön sekä kääntää ja laskea sitä, jotta he voivat työskennellä grafiikkaintensiivisessä kannettavassa studiossa.

Kaksi Far-field Studio -mikrofonia

Osallistujat voidaan kuulla selvästi virtuaalikokouksissa kahden parannetun Far-field Studio -mikrofonin ansiosta.

Monipuolinen liitettävyys

Ulkoiset laitteet ja tiedostot voidaan liittää USB-C®- ja USB-A-porttien sekä täysikokoisen SD-kortin ansiosta.

Ohjelmat ja hinnoittelu

Lue lisää Surface Book 3 -ohjelmista ja -hinnoittelusta.

Näytä ohjelmat ja hinnat

Onko sinulla kysyttävää Surfacesta?

Ota yhteyttä paikalliseen ALSO-asiantuntijaan, niin saat vastauksia Microsoft Surface -tuotteista, palveluista ja hinnoittelusta.