MYYNNISTÄ LASKUTUKSEEN

ALSO Cloud Markkinapaikka automatisoi pilviliiketoiminnan

ALSO Cloud Markkinapaikka tarjoaa yhden pysähdyksen palvelumyyntiratkaisu ALSOn kumppaneille. ALSO Cloud Markkinapaikan avulla kumppani voi yhden käyttöliittymän kautta yhdistellä, myydä ja hallita pilvipalveluita myynnistä laskutukseen. Tähän sisältyvät seuraavat avainominaisuudet:

Liity paikalliseen Markkinapaikkaan

Me ALSOlla valikoimme pilvipalveluita ja ratkaisuja ALSO Cloud Markkinapaikkaan juuri teidän tarpeisiinne. Tarjoamme laajan portfolion SaaS-, IaaS- ja muita palvelutarjoamia, kuten laitteita ja tukipalveluita.

Hallitse Markkinapaikkaasi

Palvelutyökalu – hallitse Markkinapaikkaasi. Palveluntarjoajat voivat helposti lisätä ja hallinnoida palveluitaan Markkinapaikassa. Konfiguroi palveluparametrejä, lataa kuvakkeita ja tukimateriaalia, valitse minne ja miten palvelut provisioidaan ja tämän jälkeen kaikki on valmista.

Tarjous asiakkaallesi alle minuutissa

Myyntityökalu – tarjous asiakkaallesi alle minuutissa. Myyntitiimit voivat tehdä tarjouksia potentiaalisille ja olemassa oleville asiakkaille sekunneissa, raahaamalla ja tiputtamalla palveluita Markkinapaikasta ja muokkaamalla tuotteita sekä määriä lennosta. Jälleenmyyjä hallinnoi tarjoamaansa ja mahdollistaa myyntitiimilleen kauppojen kotiuttamisen, helpommin kuin koskaan aiemmin.

Luo ja hallinnoi helposti asiakkaita, käyttäjiä ja palveluita

Provisiointityökalu - luo ja hallinnoi helposti asiakkaita, käyttäjiä ja palveluita. ALSO Cloud Platform yksinkertaistaa radikaalisti asiakkaiden, käyttäjien ja palveluiden luonnin sekä hallinnoinnin. Jälleenmyyjät voivat provisioida ja määrittää palvelutarjoamiaan täysin automaattisesti intuitiivisen käyttöliittymän kautta, ilman huolia monimutkaisista palvelukonfiguroinnista, riippuvuuksista ja työkuluista.

Laskuta helposti ja tehokkaasti

Laskutustyökalu – laskuta helposti ja tehokkaasti. Koostettu laskutusdata tarjotaan automaattisesti kuukausittain EDI-muodosssa ja Markkinapaikassa laskutusdataan pääset käsiksi milloin vain. Hinnoittelu on joustavasti muokattavissa kokonaishinnastoista aina yksittäisen palvelumaksun hinnoitteluun, mahdollistaen suuren joustovaran laskutukseenne.

Datasta älyyn

Raportointityökalu – datasta älyyn. Raportteja voidaan luoda mistä tahansa datasta tarkoituksiinne sopivasti. Voit esittää dataa intuitiivisessa muodossa pylväs-, piirakka- tai viivadiagrammina sekä taulukkoina. Raportteja voi tallentaa ja data on mahdollista viedä kolmannen osapuolen analysointityökaluihin.

Tietoa jota tarvitset, silloin kun sitä tarvitset

Tukipalvelutyökalu - Tarvitsemaasi tietoa, silloin kun sitä tarvitset. Kattavasta tukikeskuksesta, joka sisältää helppokäyttöisen tiketöintijärjestelmän, saat kaiken tiedon ja materiaalin, jota tarvitset markkinoidaksesi, myydäksesi ja käyttöönottaeksesi pilvipalveluita ja ratkaisuja niin helposti ja tehokkaasti kuin mahdollista.

Out-of-the-box itsepalvelu loppukäyttäjille

Itsepalvelutyökalu - Out-of-the-box -itsepalvelu loppukäyttäjille. Jälleenmyyjät voivat tarjoa täysin brändätyn kokoelman sopivia itsepalvelupalveluita asiakkailleen, kuten salasanojen uudelleenasetus, kontaktitietojen muokkauksen ja ohjeiden sekä ohjelmistojen latauksen.