Oletko kiinnostunut HPE GreenLakesta?
Hanki etumatkaa ALSOn koulutusohjelmilla

As a fully accredited HPE training provider, ALSO is offering selected channel partners free training to support HPE GreenLake business development. Training covers both comprehensive support for technical staff who require HPE certification and general sales preparation focused on identifying, qualifying, pitching and closing HPE GreenLake deals - all of which can be delivered either onsite or online.

Ilmoittaudu maksuttomaan HPE GreenLake -koulutukseen ja voit tuoda yksityisen pilven mahdollisuudet asiakkaidesi saataville

ALSO tarjoaa koulutusta ja sertifiointitukea yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöitynä

Kun osallistumiskelpoisuutesi on tarkistettu, ALSO ottaa sinuun yhteyttä koulutusaikataulun sopimiseksi. Saat myös pääsyn seuraaviin:

Valtuutetut ohjelmat

Valtuutetut HPE-koulutusohjelmamme on räätälöity erityisesti teknisten asiantuntijoiden ja myyntihenkilöstön tarpeisiin.

Tekninen koulutus

Saat koulutusta ja tukea GreenLake-konfigurointiratkaisujen HPE-sertifioinnin (HPE0-P26) hankkimiseen.

Myyntikoulutus

ALSO tarjoaa yrityksellesi myynti- ja markkinointitukea, joka auttaa tunnistamaan, määrittelemään ja varmistamaan uusia HPE GreenLake -asiakkuuksia.

Sertifiointi HPE GreenLake -ratkaisujen konfigurointiin – edellytysten ymmärtäminen

Oletpa ratkaisuarkkitehti, myynti-insinööri, IT-myyjä tai tekninen asiantuntija, HPE0-P26-koe on väyläsi HPE GreenLaken parissa työskentelyyn. On tärkeää, että kaikilla teknisillä tiimeillä on sertifiointi.

ALSO on laatinut joukon erilaisia koulutusmateriaaleja, jotka auttavat kokeeseen valmistautumisessa. Kaikki sertifioinnin osa-alueet on huomioitu, esimerkiksi tiettyjen työkalujen, kuten QuickQuote ja OCA, opintomateriaalit sekä yksityiskohtainen opastus ratkaisujen kartoitukseen ja konfigurointiin.

Hyödynnä ALSOn apu HPE GreenLake -tuotevalikoiman rakentamisessa

ALSO on kehittänyt pilvi-infrastruktuurin ja HPE-laitteistojen alalta kerätyn kattavan kokemuksensa pohjalta yleisen myyntikoulutusohjelman. Se auttaa yritystäsi seuraavilla HPE GreenLake -myynnin osa-alueilla:

  • Mahdollisuuksien tunnistaminen
  • Prospektiasiakkaiden määritteleminen
  • Myyntiargumenttien esiintuominen
  • HPE GreenLake -kauppojen solmiminen