Oppaasi
Western Digital®
-tallennusratkaisuihin

NAS-tuotteista kodin ja toimiston jokapäiväisiin tallennusratkaisuihin, sekä mahtaviin pelikokemuksiin. Näissä Western Digital -ratkaisuissa yhdistyy vaativimpiinkin ympäristöihin sopiva suorituskyky, luotettavuus ja teho.

Opi lisää uutta. Rekisteröidy myWD™-kumppaniohjelmaan saadaksesi rahanarvoisia etuja.

WD Red™-tuoteperhe NAS-koteloille

Tarkoitettu niin pienille kuin suurillekin yrityksille

Nämä verkkoon liitetyt tallennuslaitteet on suunniteltu suurten tietomäärien tallennukseen. Ne synkronoivat sisällön tietokoneiden välillä, jotta suuretkin tiedostot voidaan jakaa nopeasti ja helposti.

LUE LISÄÄ

Muita NAS-ratkaisuja

Aina koteloista perustason NAS-ratkaisuihin asti, nämä tuotteet toimivat WD Red™ -sarjan kanssa kasvattaen tallennuskapasiteettia ja tukien tiedostojen ja median käyttöä usealta tietokoneelta, matkapuhelimelta ja tabletilta.

LUE LISÄÄ

QNAP®-yhteensopivuus vaativalle NAS-tallennusratkaisulle

QNAP on testannut WD Red -asemamme läpikotaisin parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja luotettavuuden takaamiseksi.

WD Blue™-tuoteperhe jokapäiväiseen tietokoneen käyttöön

Tarkoitettu tallennukseen ja tiedostojen jakoon

Näissä asemissa yhdistyy hyvä suorituskyky ja luotettavuus, ja niiden kapasiteetti riittää suurille määrille valokuvia, videoita ja tiedostoja.

LUE LISÄÄ

WD_BLACK™-tuoteperhe takaa erinomaisen pelikokemuksen

Tarkoitettu pelaajille?

Esittelemme sarjan SSD-asemia, jotka tarjoavat pelaajille kasvavien pelikirjastojen vaatiman muistikapasiteetin ja uskomattoman nopeuden, jotta pelisi latautuvat nopeammin

LUE LISÄÄ

myWD-kumppaniohjelma

Opi enemmän, ansaitse enemmän ja tee enemmän myWD-kumppaniohjelmalla, joka tarjoaa tarkkaan suunnitellun yhdistelmän henkilökohtaisia palkkioita, koulutustyökaluja ja liiketoimintakannusteita.

REKISTERÖIDY TÄNÄÄN