Voita isosti ALSOn ja HPE GreenLake Energizen avustuksella

Solmi HPE GreenLake -kauppoja vuonna 2022 ja voita unohtumaton luksuselämys Sveitsin Alpeilla itsellesi ja tiimillesi.

Ilmoittaudu jo tänään

Montreux

Juhlista vuoden
2022 GreenLake-kauppojasi
Sveitsissä!

Tiheiden metsien, kristallinkirkkaiden järvien ja raikkaan vuoristoilman ansiosta Sveitsi on täydellinen kohde ladata akkuja, kun olet toteuttanut GreenLake-projekteja menestyksekkäästi koko vuoden.

Genevenjärven rannalla Alppien juurella sijaitseva Montreux toimii tukikohtana sinulle ja enimmillään kolmelle tiimin jäsenelle, kun vietätte unohtumattomat neljä päivää seikkaillen ja rentoutuen.

Porsche Taycan

Huippuluokan
alppikokemus

Pääsette kokemaan parhaat palat alueen tarjonnasta, kuten gourmet-ruokailua syrjäisissä ja ylellisissä metsähuviloissa, henkeäsalpaavat näkymät lumen peittämien vuorten huipulta sekä tutustumisen sveitsiläisen kellonvalmistuksen huippuunsa hiottuun maailmaan.

Kaikki tämä ja mahdollisuus tutustua kohteiden väliseen alueeseen omalla ylellisellä Porsche Taycan -sähköautollanne.*

Ilmoittaudu
nyt!

Voita ALSOn, HPE:n
ja GreenLake Energizen avustuksella.

Ilmoittaudu

Osallistumiseen tarvittavat tiedot

Jotta voit ilmoittautua, sinulla on oltava aktiivinen ALSO-tili ja sinun on oltava rekisteröity HPE-kumppani, jolla on aktiivinen kumppanitunnus.

Ilmoittautumisen jälkeen sinun on osallistuttava lyhyeen, yhden tunnin istuntoon tiimimme jäsenen kanssa, joka vetää kertaavan Bootcampin HPE GreenLakesta, arvolupauksesta ja ALSOn kautta tehtävien tilausten tilausprosessista.

Kun tämä on tehty, saat HPE GreenLake Energize -tulostaulun käyttöoikeuden ja voit nähdä muiden osallistuvien yritysten nimet ja niiden solmimien ja tilaamien GreenLake-kauppojen määrät.

Ilmoittaudu GreenLake Energizeen jo tänään!