1. takaisin

Asiakkaat: Jälleenmyyjät

ALSOlla on yli 100 000 jälleenmyyjää: suuryritysjälleenmyyjiä, lisäarvoa tarjoavia jälleenmyyjiä, pieniä ja keskisuuria asiakkaita palvelevia jälleenmyyjiä, vähittäismyyjiä ja verkkokauppoja.

Kilpailukyvyn kasvattaminen, helppokäyttöinen verkkokauppa, palveluita liiketoiminnan kehittämiseen

Tarjoamme kohdennettuja palveluita kaikkiin yksilöllisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi laitekokoonpanoon, myyntiä edeltävään tukeen sekä julkisten hankkeiden tarjousten valmisteluun. Vähittäismyyjät ja verkkokaupat arvostavat ALSOn nopeutta ja joustavuutta – sähköisessä tiedonsiirrossa, logistiikkapalveluissa, varastoinnissa sekä kolmannen osapuolen nimissä tapahtuvissa toimituksissa. ALSOn laaja valikoima ja nopea sähköinen tiedonsiirto mahdollistaa tehokkaasti pienille ja keskisuurille vähittäismyyjille verkkokaupan ja maksupalveluiden käytön sekä logistiikkapalveluiden hankinnan. ALSOn B2B-markkinapaikan kautta ostajat voivat hankkia täysin räätälöityjä palveluja liiketoimintansa kehittämiseen. Päämäärämme on jatkuva optimointi, uusien toimintojen tarjoaminen ja asiakkaiden kilpailukyvyn parantaminen.

Jälleenmyyjät

Suuryritysjälleenmyyjät — Pienet ja keskisuuret jälleenmyyjät — Lisäarvoa tarjoavat jälleenmyyjät — Vähittäismyyjät — Verkkokaupat