Tervetuloa Intelille®

Intelin® SSD-asemat palvelinkeskuksiin

Parhaiden palvelinkeskuksiin tarkoitettujen tallennusratkaisujen avulla voit poistaa pullonkauloja. Modernisoimalla infrastruktuurin pystyt täyttämään digitaalisen yritysympäristön vaatimukset. Intelin® palvelinkeskuksiin tarkoitetut SSD-asemat ovat erittäin suorituskykyisiä, luotettavia ja pitkäikäisiä.

Suunniteltu pitkäikäisiksi

Suojaa suosikkivalokuvat tai luottamukselliset yritystiedot Intelin vankkojen end-to-end-tietoturvallisuus- ja -luotettavuusratkaisujen avulla.

Hyvä suorituskyky

Intelin erittäin luotettavat suorituskykyominaisuudet auttavat sinua välttämään seisokkiaikoja. Intel on testannut tuhansia SSD-asemia toteuttamalla niissä yli miljoona kytkentäsykliä ja varmistanut siten, että kaikki levyasemat toimivat yhdenmukaisesti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa.

Better Together

Kun haluat hyödyntää täydellisiä suorituskykyominaisuuksia ja lisäominaisuuksia, yhdistä Intelin SSD-asemat Intelin suorittimiin, piirisarjoihin, laiteohjelmistoihin, ohjelmistoihin ja ohjaimiin. Näin saat järjestelmän, jossa kaikki komponentit toimivat yhdessä entistäkin paremmin.

SSD-asemat ovat erittäin suorituskykyisiä

SSD-asemissa ei ole liikkuvia osia. Kiintolevyissä liikkuu sen sijaan mekaaninen luku- ja kirjoituspää magneettisesti pyörivän levyn urien välissä. SSD-asemien puolijohdetallentimeen tallennetut tiedot eivät katoa muistista virtakatkon aikana.

Kun haluat suorituskykyisen, vakaan ja tehokkaan muistin, hanki SSD-asema.

Valintaopas

Etkö tiedä, mistä aloittaa? Työkalumme avulla voit valita laitemuodot ja ominaisuudet, jotka vastaavat vaatimuksiasi ja takaavat luotettavan ja nopean tietojen tallentamisen.

Sinulle sopiva SSD-asema 