Aruba ClearPass

Markkinoiden edistynein verkon käyttöoikeuksien hallinta-alusta.

Rakenna täydellinen verkon tietoturvaratkaisu

Verkon järjestelmänvalvojien pitää pystyä tukemaan valtavan monenlaisia loppukäyttäjien laitteita. Yhtä useammat työntekijät tarvitsevat yritysverkkoyhteyden henkilökohtaisista laitteistaan, eikä IT-osasto voi enää hallita kaikkia verkkonsa päätepisteitä, mikä lisää entisestään IT-osaston uusien laitteiden tarkistusvaatimuksia ja tietoturvataakkaa.

Miten IT-osasto voi hankkia selkeän yleiskuvan kaikista yhdistetyistä laitteista? Entä kuinka verkon turvallisuus taataan? Tutustu käytäntöjen hallintaan tarkoitettuun Aruba ClearPass -alustaan, joka on suunniteltu mahdollistamaan uusien laitteiden vaivaton lisääminen, eritasoisten käyttöoikeuksien myöntäminen sekä vakaat ja suojatut verkkoyhteydet.

Mukaudu muuttuviin laite- ja käyttäjätarpeisiin vankan käytäntöjenvalvonnan avulla

Näkyvyys hallinnan puuttuessa voi altistaa organisaatiot tietoturvariskeille. ClearPass Policy Manager -toiminnon avulla IT-osasto voi luoda älykkäitä tietoturvakäytäntöjä, jotka sääntelevät verkkoon pääsyä sekä myöntävät tai kieltävät automaattisesti käyttäjän käyttöoikeudet laitetyypin, omistussuhteen tai käyttöjärjestelmän perusteella.

Tämän lisäksi uusien laitteiden ClearPass Onboard -ominaisuus tukee BYOD-käyttötapausten suojattuja itsepalveluominaisuuksia, minkä ansiosta loppukäyttäjät pääsevät verkkoon helpommin ja erillisen IT-tuen tarve pienentyy. Käyttäjät voivat määrittää omat laitteensa turvallisesti yrityskäyttöä varten tai internetiä varten järjestelmänvalvojan ennalta määrittämien käytäntöjen perusteella.

ClearPass Guestin avulla muu kuin IT-henkilöstö voi luoda väliaikaisia vierastilejä niille vieraille, jotka tarvitsevat turvallisen internetyhteyden. Erittäin pitkälti mukautettavat portaalit mahdollistavat helppokäyttöisen, mobiililaiteyhteensopivan sisäänkirjautumisen, mikä tukee vierailijoiden tarpeita kaikissa yritys-, jälleenmyynti-, koulutustapauksissa sekä myös suurilla julkisilla tapahtumapaikoilla. Näin säästetään aikaa ja varmistetaan, että kaikki vierailijoiden käyttöoikeudet ovat säänneltyjä ja tietoturvan puitekehyksen mukaisia.

Lataa tuotekortti

Suojaa tärkeimmät tietosi alan edistyneimmän verkon tietoturva-alustan avulla

Yleinen laitteiden näkyvyys ja älykäs profilointi

Aruba ClearPass Device Insight -järjestelmän avulla saat kokonaisvaltaisen katsauksen koko verkkoon, sillä se etsii ja profiloi älykkäästi kaikki verkkoyhteydessä olevat laitteet.

Tehokas käytäntöjen valvonta

Aruba ClearPass Policy Manager -toiminnon avulla voit luoda älykkäitä tietoturvakäytäntöjä, jotka sääntelevät verkkoon pääsyä sekä myöntävät tai kieltävät automaattisesti käyttäjän käyttöoikeudet laitetyypin, omistussuhteen tai käyttöjärjestelmän perusteella.

Reaaliaikainen vaste turvallisuusuhkiin

ClearPass OnGuardin avulla verkon järjestelmänvalvojat voivat määrittää turvallisuus- ja vaatimustenmukaisuusparametrit, joiden avulla varmistetaan tiettyjen edellytysten täyttyminen ennen kuin laitteet yhdistetään verkkoon.

Ulkopuolisen valmistajan tietoturvaratkaisujen integrointi

Aruba ClearPass Exchangen avulla asiakkaasi voivat integroida kolmansien osapuolten tekniikkaa ClearPassiin, jolloin saadaan kokonaisvaltainen käytäntöjen valvonta ja näkyvyys verkkoon.

ALSOn palveluilla saat kilpailuetua – Aruba ClearPass

ALSOn sertifioidut Aruba-asiantuntijat ovat valmiina tarjoamaan sinulle ratkaisupohjaisia neuvoja ja ohjeita sopivimmista Aruba ClearPass -käyttötapauksista. Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme tiimi pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä Aruba-tuotetiedoista. He voivat jopa tehdä puolestasi paikkatutkimuksia joidenkin kumppaniprojektien yhteydessä.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset sertifioidut asiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa ja ohjeistusta uusimmasta tuotetarjonnasta Suomessa.

Määritysohjeet

Suunnittele Aruba ClearPass -konfiguraatio ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua hintatarjouksia varten

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen