ALSO:n Microsoft E-learning -portaali

ALSO:n Microsoft E-learning -portaali on sisällöltään rikas tietopankki, joka auttaa ALSO-kumppaneita oppimaan ja täydentämään taitojaan, jotta he voivat lisätä arvoa palvelutarjonnalleen.


E-learning kirjautuminen

Pääsy ALSO:n Microsoft E-learning -portaaliin

Se alkaa aina kirjautumisella. Portaali on yksinomaan ALSO-kumppaneille, ja sinne pääsee joko ALSO-verkkokaupan tunnuksilla tai luomalla tilin.

Jos olet jo kirjautunut sisään verkkokauppaan, et tarvitse uutta kirjautumista. Se on niin helppoa.

Etkö ole vielä ALSO-kumppani?

Liity Cloud Partneriksi ja saat pääsyn ALSO-verkkokauppaan:
Rekisteröidy ALSO-kumppaniksi

Oletko jo ALSO-kumppani? Aloita ALSO Cloud Marketplacen käyttö:
Rekisteröidy ACMP:een

Mitä löydät e-Learning -portaalista?

Valtava määrä oppimissisältöä ja tenttivalmennusmateriaalia kaikki saman katon alla. Helppo haku, joten löydät varmasti oikean kurssin ammatilliselle oppimismatkallesi

Microsoft Learn

Kehitä kysyttyjä teknisiä taitoja ilmaisella ja interaktiivisella Microsoft Learn -koulutusalustalla.

Sisällössä keskitytään lisäämään taitojasi suosituissa Microsoft-tuotteissa, kuten Microsoft Copilotissa, Microsoft Teamsissa, Azuressa, Microsoft 365:ssä, Power Platformissa, Microsoft Dynamicsissa ja monissa muissa.

ALSO sisältö

Olemme valinneet alan huippuasiantuntijoita toimittamaan räätälöityjä kursseja yksinomaan ALSO-kumppaneille, mikä takaa yksilöllisen ja reagoivan oppimiskokemuksen.

Voit odottaa löytäväsi arvokasta materiaalia ja kursseja, joita voidaan soveltaa asiakkaiden todellisiin käyttötapauksiin. Tarjolla on kursseja englanniksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi, ranskaksi, puolaksi, hollanniksi ja ruotsiksi, sekä monella muulla kielellä

Koulutusvaihtoehtoihimme kuuluvat online-kouluttajan johtamat live-istunnot, jotka vaihtelevat tunnin mittaisista istunnoista päivän mittaisiin tai pidennettyihin viiden päivän mittaisiin koulutuksiin. Nämä kurssit tarjoavat vuorovaikutteisia ja kattavia oppimiskokemuksia.

Tilattavat webinaarit tarjoavat lyhyempiä ja tiiviimpiä istuntoja, joihin voi tutustua milloin tahansa, ja sisältöön voi palata milloin tahansa.

Saumattoman ja ohjatun oppimismatkan takaamiseksi tarjoamme oppimispolkuja , joihin on liitetty tilausvideoita, jolloin sinun ei tarvitse etsiä yksittäisiä osia. Tutustu näihin monipuolisiin oppimismahdollisuuksiin, jotka on räätälöity eri mieltymysten ja tarpeiden mukaan kattavassa koulutusalustassamme.

Aloita Cloud-liiketoimintasi kasvattaminen.

E-Learning sisäänkirjautuminen