HPE StoreOnce -varmuuskopiointilaitteet

Järeät toissijaiset tallennusvälineet, jotka huolehtivat datan varmistamisesta yksinkertaisesti, suorituskykyisesti ja pilven joustavuudella.

Edullisempi ja yksinkertaisempi tapa varmistaa data

Kokevatko asiakkaasi kasvavien datamäärien varmistamisen hankalaksi ja kalliiksi? Vievätkö varmuuskopiointityöt kohtuuttoman kauan tai onko niissä ongelmia? HPE StoreOnce ratkaisee datan varmistamisen kalleuteen, riskeihin ja monimutkaisuuteen liittyvät ongelmat levypohjaisilla, deduplikoivilla, pilvi-integroiduilla varmuuskopiointijärjestelmillä, jotka automatisoivat hybridi-IT-ympäristöjen varmuuskopioinnin ja palautuksen.

HPE StoreOnce huolehtii niin pienten etätoimipisteiden kuin suuryritysten datakeskusten varmistuksesta skaalattavilla fyysisillä ja ohjelmallisesti määritetyillä varmuuskopiointilaitteilla. Asiakkaillesi on tarjolla kattavat kapasiteettivaihtoehdot ja jopa 104 petatavua yhdessä järjestelmässä. HPE StoreOncen ansiosta jokainen gigatavu riittää pidemmälle: älykäs deduplikointi vähentää varmuuskopioinnin kustannuksia ja jalanjälkeä jopa 95 % niin yrityksen tiloissa kuin pilvessäkin – takuuvarmasti.

Lisäksi asiakkaasi voivat hyödyntää alan nopeimpiin kuuluvaa varmuuskopiointia (jopa 288 teratavua tunnissa), ja useiden järjestelmien ja toimipisteiden yhdistetyn valvonnan ja hallinnan ansiosta monimutkaiseen hallintaan kuluu huomattavasti vähemmän aikaa.

Auta yrityksiä tehostamaan toimintaansa turvallisemmin

Alan nopeimpiin kuuluva varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi onnistuu katkoksetta jopa 288 teratavun tuntinopeudella.

Yksinkertaistettu hallinta

Useiden järjestelmien ja toimipisteiden yhdistetyn valvonnan ja hallinnan ansiosta datan varmistamisen hallintaan kuluu huomattavasti vähemmän aikaa.

Skaalattavaa kapasiteettia

Saatavilla on niin fyysisiä kuin ohjelmallisesti määritettyjä ratkaisuja, minkä ansiosta HPE StoreOnce sopeutuu nopeasti minkä tahansa datakeskuksen datakapasiteettivaatimuksiin.

Pilvi-integraatio

Saumaton pilvi-integraatio takaa yksinkertaisen, tehokkaan ja luotettavan varmuuskopioinnin pilveen.

Vapaampaa dataa HPE Cloud Bank Storagen avulla

Hybridi-IT-ympäristöjen yleistyessä yritysten datakeskuksissa asiakkaasi voivat hyödyntää uusia mahdollisuuksia organisaation tehokkuuden parantamisessa ja datan varmistamisessa. Hybridi-IT-ympäristön avulla IT-osastot voivat yhdistää paikallisten toissijaisten tallennusvälineiden tehokkaan suorituskyvyn julkisen tai yksityisen pilven tallennustilaan. Paikallisten tallennusvälineiden avulla varmuuskopiointi ja palautukset onnistuvat nopeasti käyttäjien tuottavuutta heikentämättä, kun taas pilvitallennustila tarjoaa skaalattavuutta ja kustannussäästöjä datan pitkäaikaisessa säilytyksessä ja varmuuskopiointidatan arkistoinnissa.

HPE Cloud Bank Storage on HPE StoreOnce -järjestelmiin kuuluva ominaisuus, joka takaa yksinkertaisen, tehokkaan ja luotettavan varmuuskopioinnin pilveen. Sen avulla IT-osastot voivat hyödyntää haluamansa pilvipalveluntarjoajan palveluja saumattoman integraation kautta ilman erillistä yhdyskäytävää tai virtuaalista laitetta. Pilvitallennukseen kuluu vähemmän aikaa, rahaa ja verkon kaistanleveyttä HPE Cloud Bank Storagen erittäin tehokkaan deduplikoivan datasiirto-ominaisuuden ansiosta, ja se mahdollistaa myös salatun, itsekuvailevan varmuuskopiointidatan tallentamisen yksinkertaista pilvijärjestelmäpalautusta varten.

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

Lisää varmuuskopiointikapasiteettia HPE StoreOnce VSA:n avulla

Tiesitkö, että asiakkaasi voivat kasvattaa HPE StoreOnce -ratkaisunsa kapasiteettia joutumatta investoimaan lisälaitteisiin?

StoreOncen käyttöönottovaihtoehtoja laajentava HPE StoreOnce VSA on ketterä ja joustava virtuaalilaite, jonka ansiosta datan varmistamiseen ei tarvitse asentaa erillistä laitteistoa. HPE StoreOnce -järjestelmien kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä tässä ohjelmallisesti määritetyssä varmuuskopiointikohteessa, jonka käytettävissä oleva kapasiteetti on jopa 500 teratavua

Lataa tuotekortti

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

Salamannopea varmuuskopiointi ja palautus HPE Recovery Manager Centralin avulla

Yritysten IT-osastoihin kohdistuu paineita toteuttaa varmuuskopioinnit ja palautukset yhä nopeammin ja yksinkertaistaa datan varmistuksen hallintaa. Tämä on kuitenkin haastavaa perinteisiä varmuuskopiointiratkaisuja käytettäessä.

HPE Recovery Manager Central (RMC) integroi HPE 3PARin, HPE Primeran ja HPE Nimblen all-flash-tallennusjärjestelmät HPE StoreOncen järjestelmiin, mikä huolehtii asiakkaidesi liiketoimintakriittisen datan ja sovellusten varmistamisesta nopeasti, tehokkaasti ja yksinkertaisesti.

RMC hyödyntää ensisijaisten tallennusjärjestelmien luomia datan tilannevedoksia ja tallentaa tilannevedosten kopiot saumattomasti HPE StoreOnce -järjestelmiin. Tämä datan varmistustapa voi auttaa asiakkaitasi suorittamaan varmuuskopioinnin jopa 23 kertaa nopeammin ja palauttamaan datan 15 kertaa nopeammin kuin perinteisillä menetelmillä.

Kun varmuuskopioinnin tilannevedokset tallennetaan HPE StoreOnceen, niistä tulee täysin riippumattomia ja itsenäisiä kokonaisuuksia. HPE RMC:n avulla ne voidaan palauttaa joko alkuperäiseen tai toiseen HPE 3PAR-, HPE Nimble- tai HPE Primera -tallennusjärjestelmään vakavan häiriön sattuessa.

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

HPE StoreOnce -ratkaisut PK-yrityksille

HPE StoreOnce 3620 -järjestelmä

HPE StoreOnce 3620 on lähtötason levypohjainen varmuuskopiointi- ja järjestelmäpalautusratkaisu, joka sopii erityisesti pienten etä- ja sivutoimipisteiden sekä pienten datakeskusten tarpeisiin. Varmuuskopiointijärjestelmän räkkikoko on 2U, ja se tarjoaa 16–31,5 teratavua käytettävissä olevaa paikallista kapasiteettia ja jopa 94,5 teratavua Cloud Bank Storagen avulla. Siirtonopeus on jopa 14 teratavua tunnissa.

Lataa tuotekortti

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

HPE StoreOnce 3640 -järjestelmä

HPE StoreOnce 3640 on pienille ja keskisuurille datakeskuksille tarkoitettu skaalattava varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, joka voi toimia ihanteellisena replikointikohdelaitteena jopa 36 etä- ja sivutoimipisteelle. Tämän skaalattavan laitteen räkkikoko on 2U, ja se tarjoaa 36–108 teratavua käytettävissä olevaa paikallista kapasiteettia (päivityspakettien avulla) ja jopa 324 teratavua Cloud Bank Storagen avulla. Siirtonopeus on jopa 18 teratavua tunnissa, mikä vauhdittaa varmuuskopiointia.

Lataa tuotekortti

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

HPE StoreOnce -ratkaisut keskisuurille yrityksille

HPE StoreOnce 5200 -järjestelmät

HPE StoreOnce 5200 on keskisuurille datakeskuksille tarkoitettu skaalattava varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, joka voi toimia replikointikohteena jopa 64 etä- ja sivutoimipisteelle. Tämän skaalattavan laitteen räkkikoko on 4U, ja se tarjoaa 36–216 teratavua käytettävissä olevaa paikallista kapasiteettia (päivityspakettien avulla) ja jopa 432 teratavua Cloud Bank Storagen avulla. Siirtonopeus on jopa 33 teratavua tunnissa, mikä voi vauhdittaa varmuuskopiointia huomattavasti.

Lataa tuotekortti

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

HPE StoreOnce 5250 -järjestelmät

HPE StoreOnce 5250 soveltuu datan paikalliseen pitkäaikaissäilytykseen ja etänä tehtävään järjestelmäpalautukseen. Erinomainen skaalattavuus ja suorituskyky on suunniteltu keskisuuria datakeskuksia silmällä pitäen, ja järjestelmä on ihanteellinen replikointikohde jopa 64 etä- tai sivutoimipisteelle. Skaalattavan järjestelmän räkkikoko on 7U–12U, ja se tarjoaa 36–864 teratavua käytettävissä olevaa paikallista kapasiteettia ja jopa 1,7 petatavua Cloud Bank Storagen avulla. Siirtonopeus on jopa 41 teratavua tunnissa.

Lataa tuotekortti

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

HPE StoreOnce -ratkaisut suuryrityksille

HPE StoreOnce 5650 -järjestelmät

HPE StoreOnce 5650 on suunniteltu datan paikalliseen pitkäaikaissäilytykseen ja etänä tehtävään järjestelmäpalautukseen. Ensiluokkainen skaalattavuus ja suorituskyky on suunniteltu suuryritysten datakeskuksia silmällä pitäen, ja järjestelmä on ihanteellinen replikointikohde jopa 192 etä- tai sivutoimipisteelle. Koko on skaalattavissa erittäin laajasti 7U:sta 22U:hun, ja käytettävissä olevan paikallisen kapasiteetin voi skaalata 36 teratavusta 1,7 petatavuun. Lisäksi saatavilla on jopa 3,5 ylimääräistä petatavua Cloud Bank Storagen avulla. Siirtonopeus on jopa 47 teratavua tunnissa, mikä auttaa hoitamaan suuret varmuuskopiointityöt vaivatta.

Lataa tuotekortti

Soita ALSOn asiantuntijalle, niin saat apua ratkaisun konfigurointiin

ALSOn palvelulla saat kilpailuetua – HPE StoreOnce

Anna ALSOn auttaa HPE StoreOnce -ratkaisun valinnassa ja konfiguroinnissa. Asiantuntevan opastuksen, viimeisimmän tuotetietouden ja yksilöllisten suositusten avulla löydät asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele HPE StoreOnce -ratkaisut ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

ALSOn ystävällinen ja mutkaton myyntipalvelu auttaa mielellään viimeistelemään HPE StoreOncea koskevan tarjouksesi.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen