Miksi sinun kannattaa valita USB-C työpaikallesi

Kätevä opas auttaa sinua löytämään täydellisen AOC-näytön, jossa on USB-C!

Kysymys: mikä yhdistää kaikki liitännät yhdeksi, mahdollistaa huippunopeat siirtonopeudet, poistaa kaapelisotkun ja toimii virtalähteenä laitteellesi - kaikki samanaikaisesti?

Aivan oikein - USB-C!

Ei ole yllätys, että USB-C-liitettävyys voi parantaa käyttäjäkokemustasi ja jopa työtapaa, työskentelit sitten kotona tai toimistolla. VIrtaviivaistamalla kaikki yhteen kaapeliin eliminoit tehokkaasti tarpeen latureille, virtajohtoille ja signaalikaapeleille. USB-C:n avulla voit helposti parantaa suorituskykyä sekä luoda tehokkaamman työympäristön.

AOC:lla on todistettu maine laadukkaiden toiminnallisuuteen painottavien näyttöjen toimittajana. Siksi AOC-näytöissä, joissa on USB-C, on aina suunniteltu luomaan ympäristö korkealle tuottavuudelle, mukavuudelle ja käytettävyydelle. Epävarma valinnasta? Löydä oikea näyttö työpaikallesi tämän kätevän oppaan avulla!

Viisi syytä valita näyttö, jossa on USB-C-liitäntä:

  1. Korvaa kaikki muut kaapelit, joita sinulla on videolle, datalle ja virtansiirrolle. Lisäksi vapautat työasemasi sotkulta ja kaapeleilta.
  2. 65W:n tehosyöttö!
  3. USB-C tarjoaa korkeaa laatua ja suorituskykyä, olipa kyse sitten valokuvien katselusta tai musiikin ja videon suoratoistosta.
  4. Saat nauttia salamannopeista siirtonopeuksista.
  5. Tarjoaa lisää ylimääräisiä portteja kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen, mikä on erityisen hyödyllistä moderneille laitteille, joissa on rajoitetusti lisäliitettävyyttä.

Oikean resoluution valinta

Joskus tehtävät vaativat tarkkaa yksityiskohtien tasoa, jolloin tarvitset näytön, jossa on erityisen korkea resoluutio. Upouusi upouusi AOC Q27B3CF2 B3-sarja mahdollistaa hienojen yksityiskohtien ja monimutkaisten projektien näyttämisen täydessä terävyydessä. Toisaalta, jos moniajo on tärkeä osa ammatillista rutiiniasi, ultralaaja näyttö, kuten AOC CU34V5C, tarjoaa sinulle mahdollisuuden multitaskata mukavasti säilyttäen samalla korkean laadun tason. Ehkä haluat mieluummin pienemmän näytön, jossa on erinomainen resoluutio ja virkistystaajuus? - Siinä tapauksessa uusi AOC 24B3CF2 sopii sinulle täydellisesti!

Tasaisempi kokemus

Virkistystaajuus on usein unohdettu, mutta erittäin tärkeä ominaisuus valittaessa näyttöä. Korkeampi virkistystaajuus tarjoaa sinulle tasaisemman, vähemmän rasittavan kokemuksen. Tyypillisesti 75 Hz on optimaalinen useimmille tavallisille toimistomonitoreille, mutta uudella AOC:n B3-sarjalla voit nauttia silkasta virkistystaajuudesta jopa 100 Hz asti.