HPE Greenlake dHCIPalvelimet, verkkopalvelut ja tallennustila yhdistettynä vaativia virtuaalisia työkuormia varten asiakkaasi yksityisessä pilvi-infrastruktuurissa.


LUE LISÄÄ OSTA NYT

Ketteryyttä ilman kompromisseja

Nyt osana HPE GreenLakea: Nopea myyntiohjelma, HPE Greenlake dHCI.

Nimble-tallennustilan ja ProLiant-laskentatehon parhaat puolet yhdessä. Asiakkaasi voivat nyt hyödyntää suojattua yksityistä pilveä yhdistettynä virtuaalisten työkuormien suorittamiseen tarkoitettuun erittäin joustavaan alustaan. Kun Greenlake dHCI -laitteisto on asennettu asiakkaan konesalissa, asiakas voi hallita laitteistoa suoraan VMware vCenterin kautta. Lisäksi käytön mukaan laskutettavan mallin ansiosta asiakkaan tarvitsee maksaa vain käyttämästään palvelusta.

Varmista IT-ketteryys lyhyellä, alle millisekunnin viiveellä ja 99,9999-prosenttisesti taatulla tietojen saatavuudella

HPE Greenlake dHCI helpottaa IT-infrastruktuurin käyttöönottoa, hallintaa ja päivittämistä hybridipilvessä samalla, kun asiakkaan liiketoiminnan kannalta kriittiset sovellukset ja virtuaaliset työkuormat ovat käynnissä. VM-keskeiset ja tekoälyvetoiset toiminnot tekevät HPE Greenlake dHCI:n käytöstä vaivatonta. Kun resurssit on optimoitu virtuaalisia työkuormia varten, asiakkaan sovellukset ja tiedot toimivat nopeammin ja suojaus on parempi.Kuka voi hyötyä HPE Greenlake dHCI:stä?

  • Asiakkaat, jotka käyttävät liiketoiminnan kannalta kriittisiä sovelluksia ja virtuaalisia työkuormia VMWaren avulla.
  • Asiakkaat, jotka haluavat pilvi-infrastruktuurin hyödyt omiin datakeskuksiinsa.
  • Asiakkaat, jotka tarvitsevat käytön mukaan laskutettavan kulutusmallin taloudellisen joustavuuden.


Kolme parasta syytä lisätä HPE Greenlake dHCI portfolioon

Nopea ja helppo tilaus

Tilaa HPE Greenlake dHCI -kokoonpanoja nopeasti ja helposti ALSO Cloud Marketplacen kautta. HPE GreenLake -ratkaisusertifiointia ei tarvita.

Vakiokokoonpanot

Tarjoa asiakkaillesi HPE Greenlake dHCI -vakiokokoonpanoja, niin voit myydä yksinkertaisemmin ja helpommin.

Käytön mukaan laskutettava malli

Asiakkaasi maksavat vain käyttämästään pilvitallennustilasta. He saavat tarvittavan liikkumavaran laajentamista varten.

Valitse HPE Greenlake dHCI -kokoonpanosi

Voit valita useista standardoiduista HPE ProLiant DL Gen10 Plus -palvelimista ja HPE Nimble -laitteistokokoonpanoista 3–5 vuoden kausina:

HPE Greenlake dHCI on nyt saatavilla ALSO Cloud Marketplacen kautta

HPE Greenlake dHCI:n ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Sinun tarvitsee vain kirjautua ALSO Cloud Marketplaceen, etsiä HPE Greenlake dHCI ja määrittää ja hinnoitella ratkaisu. ALSOn asiakkaat tarvitsevat vain HPE-kumppanitunnuksen ja ALSO Cloud Marketplace -tilin yksityisen pilvimatkan aloittamiseen.

REKISTERÖIDY NYT

Vie minut ALSO Cloud Marketplaceen

KIRJAUDU SISÄÄN