1. takaisin

HPE:n hyperkonvergoidut ja ohjelmallisesti määritetyt järjestelmät

Yksinkertaisuutta ja joustavuutta moderneihin datakeskuksiin

Saumattomia, innovatiivisia ratkaisuja modernin datakeskuksen tarpeisiin

Hyperkonvergoidut järjestelmät – tallennustilan, laskentatehon ja verkon hallinta yhdellä sovelluksella

Jos datakeskuksen infrastruktuuri on rakennettu eri valmistajien laitteista, jokainen niistä vaatii erillisen hallintakonsolin, ylläpitoaikataulun ja perehdytyksen sekä omat määrityksensä. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksissä voidaan kärsiä monimutkaisista, siiloutuneista infrastruktuureista, joilla on huonot edellytykset selviytyä intensiivisistä työkuormista ja tarpeen mukaan ajettavista sovelluksista.

Hyperkonvergenssi ratkaisee tämän ongelman, sillä se vähentää datakeskuksen monimutkaisuutta ja parantaa skaalattavuutta yhdellä virtuaalisella ratkaisulla, joka yhdistää tallennustilan, laskentatehon ja verkon. Hyperkonvergoitua infrastruktuuria hallitaan ohjelmistolla yhden fyysisen tuotteen sisältä, mikä yksinkertaistaa kriittisten IT-palvelujen hallintaa, ylläpitoa ja toteutusta.

Lisäksi hyperkonvergenssi nopeuttaa dataan pääsyä ja sovellusten toimintaa, sillä tallennustila ja laskentateho ovat fyysisesti samassa palvelinkotelossa eikä data joudu kulkemaan verkon kautta.

Nopeampi, tehokkaampi ja helppokäyttöisempi


Hyperkonvergenssi ei tarkoita pelkästään tallennustilan ja laskentatehon yhdistämistä. Kun infrastruktuurin kaikki komponentit yhdistetään samaan ohjelmallisesti määritettyyn ympäristöön, monimutkaisten tehtävien suorittaminen vie vain minuutteja tuntien sijaan. Yksinkertaiset ja automatisoidut toiminnot nopeuttavat infrastruktuurin käyttöönottoa eivätkä vaadi erikoistunutta IT-osaamista, mikä säästää asiakkaidesi aikaa ja rahaa.

IT-ammattilaiset voivat hallita koko infrastruktuuria yhdestä tutusta käyttöliittymästä, mikä yksinkertaistaa järjestelmien hallintaa ja yhtenäistää eri toimipaikkojen IT-järjestelmät. Modulaaristen solmujen tarjoamien skaalausmahdollisuuksien ansiosta hyperkonvergoitu infrastruktuuri on ennennäkemättömän joustava ratkaisu kasvavien yritysten tarpeisiin.

Nopeus

Infrastruktuuri on otettavissa nopeasti käyttöön

Automatisoidut toiminnot säästävät aikaa ja sujuvoittavat sovelluspalveluita

Tehokkuus

Modulaariset rakennuspalikat mahdollistavat toimintojen skaalaamisen

IT-järjestelmät on helppo yhtenäistää eri toimistojen välillä

Yksinkertaisuus

IT-alan yleisosaaminen riittää – virtualisoinnin asiantuntemusta ei vaadita

Järjestelmien hallinta käy yksinkertaisemmin

HPE SimpliVity

HPE SimpliVity yhdistää IT-infrastruktuurin, kehittyneet datapalvelut ja tekoälypohjaiset toiminnot yhdeksi integroiduksi, hyperkonvergoiduksi ratkaisuksi, jonka hinta on vain murto-osa perinteisten ratkaisujen hinnasta.

Tutustu HPE SimpliVityyn

Ohjelmallisesti määritetyt järjestelmät – skaalattavien pilviratkaisujen rakentaminen yrityksen tiloihin

Kun suuryrityksissä on tarve ottaa käyttöön uusia sovelluksia ja palveluita, tarpeeseen vastaaminen edellyttää usein uusien palvelimien, verkkojen ja tallennusratkaisujen hankkimista. Tämä lähestymistapa tarkoittaa, että infrastruktuuria rakennetaan siiloutuneesti tukemaan tiettyjä työkuormia, mikä tekee datakeskusten pyörittämisestä pitkällä aikavälillä kalliimpaa ja monimutkaisempaa.

Ohjelmallisesti määritetyn infrastruktuurin avulla asiakkaasi voivat eliminoida työkuormakohtaisten ympäristöjen tarpeen ja saada käyttöönsä laskentateho-, tallennus- ja verkkoresurssit, jotka voidaan provisioida lennosta minkä tahansa sovelluksen yksilöllisiin tarpeisiin.

Web-pohjaisen käyttöliittymän kautta hallittava ohjelmallisesti määritetty infrastruktuuri vapauttaa asiakkaasi kiinteiden laiteresurssien rajoituksista. HPE Synergy tarjoaa pohjarakenteet yksityiselle pilvi-infrastruktuurille, jonka ohjelmallisesti määritetyt resurssivarannot voidaan määrittää uudelleen rajattomasti ja ottaa käyttöön sekunneissa.

Datakeskuksen tehostaminen automaatiolla ja orkestroinnilla

Ohjelmallisesti määritetty infrastruktuuri yhdistää laskentatehon, tallennustilan ja verkot joustaviksi resurssivarannoiksi, jotka eivät ole sidottuja tiettyyn sijaintiin tai laitteistoon. Automatisoimalla yksittäiset tehtävät ja orkestroimalla monimutkaisten virtuaalisten ympäristöjen järjestelyn, koordinoinnin ja hallinnan ohjelmallisesti määritetty infrastruktuuri optimoi sovellusten toiminnan ja parantaa datakeskusten ketteryyttä ohjelmallisesti määritetyn älyn avulla.

Jos esimerkiksi sovelluksen käyttökuormassa on piikki, ohjelmistokerros kasvattaa laskentatehoa automaattisesti ja käynnistää välittömästi useampia virtuaalikoneiden kopioita, minkä ansiosta loppukäyttäjät eivät huomaa minkäänlaista hidastumista. Kun ylimääräistä laskentatehoa ja virtuaalikoneita ei enää tarvita, ne voidaan sammuttaa välittömästi ja palauttaa käyttövalmiudessa olevien resurssien varantoon.

Tehokkuus

Resurssien käyttö palveluna

Automaatio ja orkestrointi

Yhteisten resurssien optimointi

Joustavuus

Mukautettavat palvelinkonfiguraatiot

Tuki kaikille laitteistoabstraktoinneille

Tuki sekalaisille työkuormille, mm. virtuaalikoneet, kontit ja laitteistolla ajettavat työkuormat

Ketteryys

Palvelinten nopeampi käyttöönotto

Tuki BYO-ohjelmistomalleille

Laskentateho-, tallennus- ja verkkoresurssien hallinta kaikissa sijainneissa ja työkuormissa yhdellä käyttöliittymällä

HPE Synergy


HPE Synergy on tehokas ohjelmallisesti määritetty ratkaisu, jonka avulla asiakkaasi voivat luoda fyysisistä ja virtuaalisista laskentateho-, tallennus- ja verkkoresursseista koostuvia joustavia varantoja mitä tahansa konfiguraatiota ja työkuormaa varten.

Tutustu HPE Synergyyn

Miten HPE Synergy voi auttaa asiakkaitasi?

 • IT-palvelujen nopea käyttöönotto
  Synergy voi palauttaa 1 Tt:n virtuaalikoneen varmuuskopiosta alle minuutissa.
 • Rajaton konfiguroitavuus
  Ei enää erillisiä laitteistoja erikoistuneille työkuormille. Aja virtuaalikone-, kontitetut ja laitteistolla suoritettavat työkuormat yhdessä ja allokoi resurssit uudelleen käden käänteessä.
 • Automaatio
  Synergyn tehokkaan API-kerroksen ansiosta kehittäjät voivat luoda sovelluksia, jotka ovat vuorovaikutuksessa ajoympäristön infrastruktuurin kanssa. IT-henkilöstö voi puolestaan automatisoida yleisiä konfiguraatio- ja ylläpitotehtäviä APIn avulla.
 • Helppo päivitys
  Jos fyysinen kapasiteetti on vähissä, olemassa olevaan klusteriin on helppo lisätä ylimääräinen Synergy Frame -kehikko, joka tunnistaa itsensä, hoitaa konfiguroinnin ja lisää laskenta- ja tallennuskapasiteettinsa resurssivarantoon automaattisesti.

Eivätkö HPE:n hyperkonvergoidut ja ohjelmallisesti määritetyt järjestelmät ole entuudestaan tuttuja?
ALSOn palvelulla saat kilpailuetua

ALSOlla on ainutlaatuiset edellytykset tukea yritystäsi HPE:n hyperkonvergoitujen ja ohjelmallisesti määritettyjen järjestelmien suunnittelussa ja käyttöönotossa. Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme avulla löydät ja toteutat asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Sujuva käyttöönotto

Hallinnoitu ja ohjattu käyttöönottopalvelu hoitaa alkuvaiheen määritykset mutkattomasti.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele ohjelmallisesti määritetyt ja hyperkonvergoidut infrastruktuurit ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen