Kampusten verkkoyhteysratkaisut

Uudista asiakkaidesi digitaalisia ympäristöjä

Monitoimiset, täysin langattomat ratkaisut kampusverkkoja varten

Kun organisaatiot siirtyvät siilotyyppisistä ympäristöistä kampuksen laajuisiin verkkoihin, IT-järjestelmänvalvojien pitää pystyä tukemaan entistä useampia käyttäjiä ja hallitsemaan entistä suurempaa liikennettä. Verkkoyhteyksien tarjoaminen missä tahansa, millä laitteella tahansa ja samalla laajentamismahdollisuuksien varmistaminen ovat oleellisia vaatimuksia, jotka näiden tiheiden ja monimuotoisten verkkojen on täytettävä.

Lisäksi mahdollisuus ottaa käyttöön pilvisovelluksia, automatisoida verkkotoimintoja ja määrittää sujuvia IoT-ratkaisuja on riippuvainen yksinkertaistetuista, keskitetyistä hallinta-alustoista ja innovatiivisista sijaintipalveluista. Samalla ne parantavat tehokkuutta ja käyttäjäkokemuksia. Aruban ratkaisujen avulla asiakkaasi voivat muuntaa kampusverkkoympäristönsä monitoimiseksi, täysin langattomaksi ekosysteemiksi.

Lue yleiskuvaus Aruban kampusten verkkoyhteysratkaisujen valikoimasta

Aruban kampusverkkoratkaisujen valikoiman avulla asiakkaasi voivat rakentaa langattoman infrastruktuurin, joka ei tyydy vain yksinkertaisiin yhteyksiin. Tukiasemia, sijaintipalveluja, yhdyskäytäviä ja ohjaimia käyttämällä verkon pääkäyttäjät voivat parantaa käyttäjiensä ympäristöjä ja tarjota monipuolisia, sijainteja vastaavia kokemuksia sekä varmistaa samalla optimaaliset verkkokapasiteetit ja -yhteydet.

Tukiasemat

Tukiasemat takaavat yksinkertaiset, tehokkaat ja salamannopeat WiFi-yhteydet ja sijaintipalvelut kaikissa sisä- tai ulkoympäristöissä.

Lisätietoja

Etätukiasemat

Etätukiasemien avulla asiakkaasi voivat määrittää, valvoa ja hallita suojatusti WiFi-verkkoja ja sijaintipalveluja kaikkialla maailmassa.

Lisätietoja

Yhdyskäytävät ja ohjaimet

Aruban ohjaimet ja yhdyskäytävät tarjoavat yritysluokan verkkoyhteydet, fiksun pilvipalveluyhteensopivan hallinnan ja parannetut loppukäyttäjien yhteydet ja palvelut.

Lisätietoja

Aruban sijaintipalvelut

Aruban sijaintipalvelujen valikoiman avulla asiakkaasi voivat viestiä kuluttajien ja työntekijöidensä kanssa uusilla ja luovilla tavoilla.

Lisätietoja

ALSOn tarjoama etu – Aruban kampusten verkkoyhteysratkaisut

ALSOn sertifioidut Aruba-asiantuntijat ovat valmiina tarjoamaan sinulle ratkaisupohjaisia neuvoja ja ohjeita kampusverkkojen määrittämisestä. Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme tiimi pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä Aruba-tuotetiedoista. He voivat jopa tehdä puolestasi paikkatutkimuksia joidenkin kumppaniprojektien yhteydessä.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset sertifioidut asiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa ja ohjeistusta uusimmasta tuotetarjonnasta Suomessa.

Määritysohjeet

Suunnittele kampusten verkkoyhteysratkaisusi ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua hintatarjouksia varten

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen