ARUBA INSTANT ON

Koe yksinkertaisempi ja älykkäämpi Wifi niin pienille yrityksille kuin kotitoimistoille.

WiFi yksinkertaiseksi tehty

Aruban Instant On -tuotesarjan avulla voit hallita yritysverkkoa helposti missä ja milloin tahansa. Rentoudu tietäen, että yrityksesi, työntekijäsi ja asiakkaasi ovat automaattisesti suojattu uusimmalla turvallisuustasolla - ilman lisäkustannuksia. Aruba Instant On -sarja on luotettava, turvallinen ja nopea. Voit helposti perustaa verkkosi muutamassa minuutissa Aruban Instant on -mobiilisovelluksen avulla.

Instant On –tukiasemat

Aruban Instant On -tukiasemat tarjoavat korkealaatuisen Wave 2 802.11ac/ax Wi-Fi:n hintaan, johon kaikilla on varaa. Tukiasemat ovat täydellinen valinta asiakkaille, jotka eivät halua tinkiä laadusta, mutta etsivät budjettiystävällisempää Wi-Fi-ratkaisua. Aruban Instant On-tukiasemat ovat täydellinen valinta asiakkaille, jotka etsivät vakaata yhdistelmää hinnasta ja laadusta.

Ne on suunniteltu ratkaisemaan sekä tämän päivän että tulevaisuuden tärkeimmät Wi-Fi- sekä IoT-vaatimukset ja lisääntyneet turvallisuustarpeet.

Instant On -kytkimet

Aruba Instant On 1930 -kytkinsarjan avulla voit tehdä enemmän. Sarja on edullinen ja helppo ottaa käyttöön, ja se on myös älykkäästi hallinnoitu intuitiivisella web-käyttöliittymällä - täydellinen ratkaisu pk-yrityksille! Aruba Instant On 1930 -kytkinsarja koostuu seitsemästä kytkimestä, joissa on 8, 24 ja 48 porttia. Ne tarjoavat gigabitin liitettävyyden ei-PoE- tai PoE-luokan 4 vaihtoehdoilla. 8-porttisissa malleissa on SFP-portit ja 24- ja 48-porttisissa malleissa on SFP/SFP+-portit luotettavaa kuituyhteyttä varten.

NÄIN HELPPOA SE ON

Sen lisäksi, että Instant On -valikoima tarjoaa laadukkaan Wi-Fi-yhteyden edulliseen hintaan, se on erittäin helppo asentaa. Teknisiä tietoja tai taitoja ei tarvita, joten asiakkaat voivat aloittaa heti. Katso videolta, kuinka helppoa se on.

Aruba Instant On -tuotesalkku

Tukiasemat

Kytkimet

Hallitse Aruba Instant On -sovelluksen avulla

Lataa Aruba Instant On -sovellus, jotta voit valvoa ja hallita tuotteitasi missä ja milloin tahansa.

Hanki etua ALSOn avulla - Aruba Instant On

ALSOn sertifioidut Aruba-asiantuntijat ovat valmiita tarjoamaan ratkaisukohtaista neuvontaa ja opastusta Aruban Instant On -tuotteisiin. Tuote- ja myyntiasiantuntijatiimimme pitävät sinut ajan tasalla uusimmista Aruban tuotejulkistuksista. He auttavat myös selvittämään omien projektiesi viimesimmät tuotepäivitykset.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset sertifioidut asiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa ja ohjeistusta uusimmasta tuotetarjonnasta Suomessa.

Määritysohjeet

Suunnittele kampusten verkkoyhteysratkaisusi ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua hintatarjouksia varten

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen