3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimet

Saavuta enemmän joustavilla, erittäin tehokkailla suorittimilla

Lue lisää uusimmasta Intel-suoritintekniikasta, jonka avulla voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen valitessasi suorittimia seuraavaa palvelinostoa varten.

Seuraavan sukupolven Intel-suoritintekniikkaa

3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimet on suunniteltu suojattujen ja ketterien hybridipilvipalvelukeskusten perustaksi. Parannetun laitteistopohjaisen tietoturvan ja monikantaisen tietojenkäsittelyn poikkeuksellisen suorituskyvyn ansiosta nämä suorittimet sopivat toiminnan kannalta kriittisen tärkeiden työkuormien, koneoppimisen, AI:n, korkean suorituskyvyn tietojenkäsittelyn (HPC) ja usean pilven työkuormiin. Saatavana jopa 40 ytimellä.

Yhteenveto tärkeimmistä eduista

Luotetun, laitteistopohjaisen datapalvelun ansiosta nämä suorittimet parantavat I/O-, muisti-, tallennus- ja verkkoteknologioita, minkä ansiosta ne voivat hyödyntää toteutuskelpoisia näkemyksiä koko ajan enemmän dataan perustuvasta maailmasta.
Katso, miten 3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimet voivat parantaa asiakkaidesi palvelinkeskuksia.

Valmis kaikkiin haasteisiin

Optimoitu pilvi-, yritys-, HPC-, verkko-, tietoturva- ja IoT-työkuormille 8–40 tehokkaan ytimen sekä laajan taajuus-, ominaisuus- ja tehotasovalikoiman ansiosta.

Sisäänrakennettu AI-kiihdytys

Ainoa palvelinkeskussuoritin, jossa on sisäänrakennettu AI-kiihdytys, päästä päähän -datatiedetyökalut ja älykkäiden ratkaisujen ekosysteemi.

Parannettu pilvisuorituskyky

Suunniteltu erityisesti pilvityökuormien vaatimuksiin ja monenlaisia XaaS-ympäristöjä varten.

Huipputason suorituskykyä

Perustana on tasapainoinen ja tehokas arkkitehtuuri, joka lisää ytimen suorituskykyä, muistia ja I/O-kaistanleveyttä ja nopeuttaa monenlaisia työkuormia palvelinkeskuksesta älykkääseen reunaan.

Luotettavaa suorituskykyä

  • Valitut 3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimet tukevat jopa 28:aa ydintä suoritinta kohden neljän ja kahdeksan kannan kokoonpanoissa, mikä parantaa suorituskykyä, tehoa ja suorittimen taajuuksia.
  • Neljästä kahdeksaan kannan 3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimet saavat aikaan usean kannan ydinmäärän tiheyden, jossa on jopa 224 ydintä alustaa kohden 8-kantaisessa kokoonpanossa.
  • Käytössä on jopa kuusi Intel UltraPath Interconnect (Intel UPI) -kanavaa, mikä lisää alustan skaalautuvuutta ja parantaa suorittimien välistä kaistanleveyttä I/O-intensiivisiä työkuormia varten ja saa aikaan ketterän tasapainon paremman suorituskyvyn ja energiatehokkuuden välillä.

Intel Deep Learning Boost

Sisäänrakennettu työkuormien ja palvelun kiihdytys
Intel Deep Learning Boost (Intel DL Boost) -kiihdytys on sisäänrakennettuna erityisesti siksi, että se mahdollistaa joustavuuden, jonka ansiosta monimutkaisia AI-kuormia voidaan suorittaa samalla laitteistolla kuin asiakkaiden nykyisiä työkuormia.

  • int8 on saatavana kaikkiin 3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimiin, ja sen myötä Vector Neural Network Instructions (VNNI) parantaa päättelytyökuormia maksimoimalla laskentaresurssien käytön, parantamalla välimuistin käyttöä ja vähentämällä mahdollisia kaistanleveyden pullonkauloja.
  • bfloat16 on saatavilla tietyissä 3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimissa, ja sen myötä alan ensimmäinen x86-tuki 16-bittiselle Brain Floating Pointille (blfoat16)5 tuo tekoälyn parannetun päättelyn ja opetustehon Intel Deep Learning Boostin avulla.

Kaiken kattava tietoturva

3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimet ovat kumouksellinen edistysaskel yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta. Niiden sisältämä Intel SGX suojaa tietoja ja sovelluskoodia käytön aikana, mikä mahdollistaa uusia tapoja tehdä yhteistyötä käyttämällä jaettua dataa yksityisyyden vaarantumatta.
Intel SGX luo muistiin suojattuja erillisalueita, joissa tiedot ja sovelluskoodi voidaan varmentaa, suojata ja pitää yksityisenä käsittelyn aikana.

Pidä tiedot ja koodi erillään ja paremmin suojattuina tunkeilijoilta, haittaohjelmilta ja jopa pilvipalvelujen tarjoajilta.

Äärimmäistä joustavuutta pilvessä

Uusimpien 3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimien pohjalla on vuosikausien pilvi-innovaatio, ja ne viritetään asiakkaidesi yksilöllisten tarpeiden mukaan sisäänrakennetun AI:n, Intel Crypto Acceleration -toiminnon sekä edistyksellisten tietoturvaominaisuuksien ansiosta.
3rd Gen Intel® Xeon® -suorittimet pohjautuvat avoimiin standardeihin ja ohjelmointirajapintoihin. Ne sisältävät ohjelmiston täysin optimoidun tietoturvan laitteistotasosta ylöspäin ja skaalautuvat helposti ylöspäin ja vaakasuunnassa.
Voit kehittää asiakkaidesi infrastruktuuria joustavasti muuttuvien tarpeiden mukaan, karsia kustannuksia ja parantaa tiedonhallintaa.

Relaatiotietokanta

Analytiikka

AI

Verkkopalvelut

Virtuaalityöpöytä (VDI, WVD)

Yhteensopivuus 3rd Gen Intel® Xeon® -pohjaisille HPE Proliant DL -palvelimille

3rd Gen Intel Xeon -suorittimet ovat yhteensopivia seuraavien palvelimien kanssa:

HPE ProLiant DL 380 Gen 10 Plus

HPE ProLiant DL 360 Gen 10 Plus -palvelimet

Oletko valmis aloittamaan kokoonpanomääritykset?

Määritä palvelinvalintasi kokoonpano Intel-suorittimilla iQuotessa nyt.

Siirry iQuoteen

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen