Pysy yhteydessä ja suojattuna koko energiakriisin ajan — ja APC UPS

Luotettavaa suojausta kaikenkokoisille yrityksille Schneider Electricin APC-varavirtaratkaisuilla

Lue lisää

Mitkä ovat nykyiset energiakriisiongelmat?

Euroopan energiakriisi jatkuu edelleen ja uhkaa liiketoiminnan jatkuvuutta koko alueella. Kriittiset tietotekniikkalaitteet ja -palvelut voivat häiriintyä täysimittaisten sähkökatkojen tai energiapiikkien vuoksi. APC UPS -ratkaisut voivat kuitenkin varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja omaisuuden suojaamisen ympäri vuoden.


Älykkäämpi ratkaisu pitää yritykset auki tavalliseen tapaan

Tehonvaihtelut, katkokset ja muut sähköiset haasteet voivat vahingoittaa elektroniikkaa, johon yritykset luottavat. Se vaikuttaa myös heidän kykyynsä suorittaa välttämättömiä liiketoimia sekä kaikki muut päivittäiset toiminnot, jotka heidän on suoritettava.

Asiakkaidesi on pysyttävä virrassa, mikä tarkoittaa, että virransuojaus on kriittisempää kuin koskaan ennen. Aikana, jolloin sähköverkot ovat paineen alla, ratkaisu on keskeytymätön virtalähde tai UPS pahimpiin skenaarioihin.


Schneider Electricin APC UPS: luotettavat varavoimaratkaisut

UPS auttaa suojaamaan laitteita ja tietoja virranvaihteluilta ja katkoksilta tarjoamalla luotettavan yhteyden ja suojauksen kaikesta huolimatta. Kun havaitaan katkos tai vaihtelu, UPS:n akku käynnistyy automaattisesti, jotta laitteet toimivat normaalisti.

Pienistä kotitoimistoista, joiden on pidettävä Internet-yhteys vakaana, suuriin yrityksiin, jotka käyttävät useita kriittisiä sovelluksia, Schneider Electric tarjoaa laajan valikoiman APC UPS -laitteita, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin.

Ratkaisuja jokaiselle yritykselle:
valitse APC Back-UPS tai Smart-UPS

APC-varmuuskopiot

Koti- ja pientoimistolaitteille:

  • APC Back-UPS BX
  • APC Back-UPS ProOsta nyt

APC Smart-UPS, Smart-UPS On-Line,
Easy-UPS*

Kriittisiä sovelluksia käyttäville yrityksille:

  • APC Smart-UPS SMT
  • APC Smart-UPS On-Line SRT
  • APC Easy-UPS On-Line SRV

Osta nyt