Partneriksi yhdellä istumalla!

Fujitsun SELECT-ohjelmalla:

  • Opit tuntemaan saatavilla olevan malliston eroavaisuudet
  • Tunnistat sopivat paikat tehdä laitteilla kauppaa
  • Saat ammattilaisten tukiverkoston koko toimitusketjun ajaksi ja...
  • Pääset käsiksi kumppaneille suunnattuun hinnoitteluun!

Erikoishinnoittelun piiriin kuuluu mm. suuri määrä saldoilla olevia kannettavia, työasemia, näyttöjä, tehotyöasemia...

Kuinka hankin edustamalleni yritykselle SELECT Partner statuksen ja saan ALSONetiin erikoishinnoittelut näkyviin?

Aluksi tarvitset Fujitsun partner portal –tunnukset. Jos sinulla on nämä, siirry suoraan kohtaan ”Fiola-koulutusportaali”.

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, tulee ne luoda osoitteessa: https://globalpartners.ts.fujitsu.com.
Sivuston oikeasta laidasta löytyy kohta ”Register for a new account”. Mikäli sinulta löytyy jo tunnus, mutta salasana on arkistoitu turhan hyvin, voit myös tarvittaessa resetoida salasanan samaiselta sivulta.

Huomioi tunnuksia rekisteröidessäsi, että käytät yrityksesi virallista yrityssähköpostiosoitettasi eli gmail-, hotmail- tai vastaavat sähköpostiosoitteet eivät sovellu. Ilmoita myös rekisteröitymisestäsi Fujitsun yhteyshenkilöllesi, jotta voimme synkronoida Fiola-järjestelmässä suoritetut koulutukset yrityksesi SELECT Partner -sertifiointeihin. Mikäli et tiedä yhteyshenkilöäsi, voit lähettää tiedon myös ohjeiden lopussa näkyviin sähköpostiosoitteisiin.

Huom! Rekisteröinnissä tulee käyttää henkilökohtaisia tunnuksia eikä esim myynti@jämy.fi ryhmä tunnuksia.

Tunnusta luodessasi sinun tulee myös tietää muutama seikka yrityksestäsi. Rekisteröitymissivulla pyydetään valitsemaan ”Partner Type”, valitse tähän ”Channel Partner”. Fujitsun kontaktihenkilö ei ole pakollinen tieto, mutta voit halutessasi täyttää myös sen. Tämän jälkeen sinulle luodaan tunnus, ja saat sähköpostilla ilmoituksen, kun tunnus on aktivoitu. Aktivoinnin jälkeen pääset käyttämään Fujitsun partner portaalia, josta löytyy kattavan informaatiopaketin lisäksi myös mm. linkki koulutusportaaliimme.

Koulutusportaaliin pääsee myös suoraan osoitteesta https://training.ts.fujitsu.com ja sisään kirjaudutaan samalla tunnuksella kuin partner portaliin: Etunimi.sukunimi ja salasanasi.

Fiola-koulutusportaalin etusivu näyttää tyhjältä, mutta klikkaamalla yläpalkissa olevaa ”SELECT Academy” linkkiä pääset katsastamaan koulutustarjooman.

"SELECT Academy" -sivulla voitkin jo edetä suoraan SELECT Certification –osuuteen, ja olet jo hyvällä tiellä kohti ensimmäistä web-koulutusta ja sertifiointikoetta. Etene SELECT Academyssä kohtaan SELECT Expert. Tämän alta löydät kaikki eri kategoriat, joihin voit suorittaa web-koulutuksia. Näet sivun keskiosiossa eri aihealueet esim. Mobility Solutions sekä niihin liittyvät minimipistemäärät, jotka tulee eri kurssimoduuleista kerätä sertifioinnin saamiseksi.

Jo Mobility Solutions -kurssit suorittamalla saat useille kannettaville laitteille erikoishinnoittelun suoraan ALSONetistä, eikä työaikaa tuhlaantunut kurssien suorittamisen kuin n. 1,5h. Rahallinen vastine on taattu!

SELECT –ohjelman koulutusrakenteeseen voit tutustua täältä (liite, pptx 1,6Mb)

Koulutusohjelmaan liittyen voit kysellä lisätietoja Ilseltä, Vesalta tai Fujitsun myyntipalvelusta:

Ilse Salminen
ALSO Finland
Product Manager
+358 45 788 15308
ilse.salminen@also.com
Vesa Sutelainen
ALSO Finland
Sales Specialist
+358 45 7881 5303
vesa.sutelainen@also.com
Fujitsu Myyntipalvelu
Fujitsu
myynti@fi.fujitsu.com