Noutopalvelu

ALSOn noutopalvelu on suunnattu ALSOn asiakkaille, jotka haluavat noutaa itse tuotteensa ALSOn varastolta Pirkkalasta.

Noutopalvelu toimii ALSOn päävaraston yhteydessä Pirkkalassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Henkilöovi 7 toimii noudon sisäänkäyntinä. Ovi sijaitsee Kurikantien puolella, rakennuksen keskivaiheilla. Mikäli paikalla ei näy henkilökuntaa, tiskillä on ovikello, jolla voi kutsua henkilökuntaa paikalle.

Lisäarvo

Noutotilausten käsittely varastossa (tilauspisteestä noutoon) vie maksimissaan kolme tuntia, tilausten määrästä ja vuorokauden ajasta riippuen. Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan noutovalmiiksi saman päivän aikana.

  • Aukioloajat: ma-pe aamulla 8:30 - 10:00, iltapäivällä 14:00 - 16:00
  • Tavarat ovat noudettavissa kolme tuntia tilauksen tekemisestä

Noutopalvelu on nopea ja joustava tapa saada tilatut tuotteet itselleen ja toimitettua loppuasiakkaille. Noutopalvelu tarjoaa mahdollisuuden suunnitella työpäivän etukäteen - voit itse päättää koska haluat noutaa tuoteet.

  • Nopeat toimitukset
  • Hyvät liikenneyhteydet
  • Ei erillisiä rahti- tai toimitusmaksuja

Maksutavat

Noutotilauksissa maksuehto on sama kuin asiakkaan muissakin asiakkaan tilauksissa. Tilauksia voi maksaa luotolla, jos maksuehdoissa on näin määritelty. Tilauksen voi maksaa myös ennakkomaksuna. Ennakkomaksun voi suorittaa verkkopankkiyhteyden avulla myös ALSOn noudossa tähän tarkoitukseen varatulla tietokoneella.

Jos maksun suorittaa etukäteen, on maksutapahtumasta tulostettava kuitti, jota vastaan tavarat luovutetaan (kuitissa on oltava arkistointitunnus). Kuitti tulee lähettää luotonvalvontaan osoitteella luotonvalvonta@also.com , jonka jälkeen luotonvalvonta voi vapauttaa tilauksen. Käteinen raha sekä pankki- tai luottokortti eivät käy maksuvälineeksi.


Yhteystiedot

ALSO Noutopalvelu

Puh. +358 40 779 9930
email. fi-nouto@also.com

Osoite

Muuraintie 2, 33960 PIRKKALA
(ks. kartta )

Aukiolo

ma-pe aamulla 8:30 - 10:00, iltapäivällä 14:00 - 16:00