HPE GreenLake: Swift -myyntiohjelma

Nopeuta myynnin kasvua kaikki palveluna -markkinoilla!

Mikä on HPE GreenLake: Swift -myyntiohjelma?

HPE GreenLake: Swift -myyntiohjelma on uusi kanavamyyntiohjelma, jonka avulla voit tarjota asiakkaillesi nopeasti ja helposti standardoituja HPE GreenLake -konfiguraatioita HPE Proliant -palvelimilla, HPE Nimble All-Flash & Hybrid Storage -tallennusratkaisuissa ja HPE Nimble DHCI -alustalla.

Swift-ohjelma tekee yksityisen pilven tarjoamisesta pk -asiakkaille helppoa heidän omissa datakeskuksissaan. Konfiguroi yksinkertaisesti tarvittava laskenta- ja tallennuskapasiteetti sekä ensisijainen verkkotaso, niin näytämme sinulle ihanteellisen laitteistokonfiguraation sekä kiinteät ja muuttuvat kuukausikustannukset.

Nopeampi, helpompi ja kustannustehokkaampi

GreenLake Swift on suunniteltu nopeasti kasvaville pk-asiakkaille, jotka tarvitsevat joustavia rahoitus- ja infrastruktuuriratkaisuja, jotka antavat heidän maksaa käytön perusteella.

Koska alhaisemmat tulohinnat alkavat noin 30 000 € summasta – jaettuna jopa viiden vuoden ajanjaksoihin kuukausimaksuperusteisesti – eikä jälleenmyyjiltä vaadita HPE GreenLake -ratkaisujen sertifiointia, Swift-ohjelma voi auttaa sinua kehittämään kaikki palveluna -liiketoimintamalliasi ja nopeuttamaan myynnin kasvua upouudella ehdotuksella! Se on nopea ja helppo tilata ALSO Cloud Marketplacen kautta. Lisäksi se sisältää vakioidut tukipaketit.

Nopea ja helppo tilaus

Tilaa GreenLake Swift -konfiguraatiot nopeasti ja helposti ALSO Cloud Marketplacen kautta. Ei edellytä HPE GreenLake -ratkaisujen sertifiointia.

Vakiokonfiguraatiot

Tarjoa asiakkaillesi nopeasti ja helposti standardoituja HPE GreenLake -konfiguraatioita HPE Proliant -palvelimilla, HPE Nimble All-Flash & Hybrid Storage -tallennusratkaisuissa ja HPE Nimble DHCI -alustalla.

Tukipaketit

Kaikkiin Swift-konfiguraatioihin sisältyy vakioidut tukipaketit, jotka auttavat asiakkaitasi pitämään infrastruktuurinsa käynnissä riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

Alhaisemmat tulohinnat

Alhaisemmat aloitushinnat, alkaen 1 200 € kuukaudessa 3–5 vuoden sopimuksella.

HPE GreenLake Compute

HPE ProLiant -palvelimiin perustuva ja sekalaisia työkuormia varten suunniteltu HPE GreenLake Compute tarjoaa asiakkaillesi sovellusten ja tietojen vertaansa vailla olevan hallinnan ja tietoturvan.

Lue lisää

HPE GreenLake Storage

Vaativiin sovelluksiin suunniteltu ja vertaansa vailla olevalla suorituskyvyllä sekä luotettavuudella varustettu GreenLake Nimble Storage tarjoaa asiakkaidesi sovelluksia ja tietoja varten All-Flash-tallennusvälineen nopeuden tai Hybrid Flash -tallennusvälineen joustavuuden.

Lue lisää

HPE GreenLake DHCI

Virtuaalisia työkuormia varten suunniteltu HPE GreenLake DHCI tarjoaa asiakkaidesi virtualisoiduille sovelluksille ja tiedoille vertaansa vailla olevan hallinnan ja tietoturvan.

Lue lisää

Haluatko alkaa jälleenmyymään HPE GreenLake: Swift -ratkaisuja?

Suuntaa suoraan ALSO Cloud Marketplaceen ja aloita HPE GreenLake Swift -ratkaisujen myynti. Ei edellytä HPE GreenLake -ratkaisujen sertifiointia.

Jälleenmyyjät tarvitsevat HPE-kumppanitunnuksensa ja ALSO Cloud Marketplace -tilin jatkaakseen.

Eikö sinulla ole ALSO Cloud Marketplace -tiliä? Rekisteröidy täällä.

Tarvitsetko HP-kumppanitunnuksen? Rekisteröidy HPE:n kumppaniohjelmaan täällä.


Siirry ALSO Cloud Marketplaceen

ALSO antaa kilpailuetua – HPE GreenLake

ALSOlla on ainutlaatuiset edellytykset tukea yritystäsi HPE GreenLake -ratkaisujen konfiguroinnissa ja käyttöönotossa. Tuote- ja myyntiasiantuntijoidemme tiimin avulla löydät ja toteutat asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset ratkaisuasiantuntijat

Paikallisilta ratkaisuasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta uusimmasta ratkaisutarjonnasta maassasi.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Konfiguroi HPE GreenLake -ratkaisuja ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua hintatarjouksia varten

Viimeistele tarjouksesi ALSOn myyntipalvelun ystävällisen ja mutkattoman tuen avulla.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen