HPE:n tiedosto- ja objektitallennusratkaisut

HPE:n tiedosto- ja objektitallennusratkaisut on kehitetty käsittelemään koko ajan kasvavia jäsentämättömien tietojen määriä, ja ne voivat auttaa asiakkaitasi ottamaan laajenevan infrastruktuurinsa jälleen hallintaan.

Ota niskalenkki jäsentämättömistä tiedoista HPE:n tiedosto- ja objektitallennusratkaisuilla

Ei ole väliä, ovat asiakkaasi pienyrityksiä, jotka tukevat pieniä etätyöntekijöiden ryhmiä, vai suuryrityksiä, jotka joutuvat käsittelemään haastavia jäsentämättömien tietojen ja sovellusten liikennemääriä: HPE:n tiedosto- ja objektitallennus voi tarjota heille yksinkertaiset, monikäyttöiset, kustannustehokkaat ja skaalattavat ratkaisut, jotka vastaavat lähes kaikkiin tarpeisiin.

HPE:n tiedosto- ja objektitallennusratkaisut suojaavat jäsentämättömät tiedot vastustuskykyisillä, itseään suojaavilla alustoilla ja vähentävät tietoturvariskejä tietojen salauksen ja tiedonpoiston eston avulla. Ratkaisujen hallinta ja käyttöönotto on helppoa ja onnistuu ilman erityistä IT-osaamista. Ne ovat skaalattavia järjestelmiä, jotka mahdollistavat tietojen siirrettävyyden fyysisten sijaintien ja julkisen pilven välillä.

Varusta asiakkaasi taisteluun tietojen monimutkaisuutta vastaan

Jykevä tietosuoja ja -turva

Itseään suojaavat alustat vähentävät tietoturvariskejä tietojen salauksen ja tiedonpoiston eston avulla.

Sujuva pilvisiirrettävyys

Tarjoa skaalattavia järjestelmiä, joissa tietoja voidaan siirtää useiden sijaintien ja julkisen pilven välillä.

Laajennettava ohjelmistomääritelty tallennustila

Joustava kapasiteetti, alhaisemmat konesalikustannukset ja vähäisempi lattiapinta-ala ohjelmistomääriteltyjen tallennusominaisuuksien ansiosta.

Kätevä hallita ja ottaa käyttöön

Yksinkertainen käyttöönotto, asennus ja hallinta yhden hallintakonsolin kautta – ihanteellinen ratkaisu IT-yleishenkilöstölle.

Tutustu HPE:n tiedosto- ja objektitallennusratkaisuihin

HPE StoreEasy

HPE StoreEasy on helposti hallittava, keskitetty alusta, joka tallentaa suojatusti suuria asiakirja-, kuva-, ääni- ja videotiedostomääriä. Siinä on joustava, tehokas ja luotettava tiedostontallennus pienyritysten tarpeisiin, paremmat suorituskykyvaihtoehdot paljon resursseja vaativien kuormien käsittelyyn sekä kattavat tietoturvaominaisuudet.

Tutustu HPE StoreEasy -ratkaisuihin

HPE:n tiedosto- ja objektitallennusratkaisut – HPE:n tiedosto- ja objektitallennusratkaisut

Anna ALSOn auttaa täydellisen tiedosto- ja objektitallennusratkaisun valinnassa ja konfiguroinnissa. Asiantuntevan opastuksen, viimeisimmän tuotetietouden ja yksilöllisten suositusten avulla löydät asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Tuki suunnittelusta käyttöönottoon

Myynti- ja teknikkotiimimme osaavat neuvoa ja tukea sinua kaikissa vaiheissa – huolimatta siitä, hoidatko käyttöönoton itse vai käytätkö HPE Pointnextiä.

Paikalliset tuoteasiantuntijat

Paikallisilta tuoteasiantuntijoiltamme saat viimeisintä tietoa ja ohjeistusta maasi uusinta tuotetarjontaa koskien.

Asiantunteva kokoonpanotuki

Suunnittele tiedosto- ja objektitallennusratkaisut ALSOn asiantuntijoiden ja opastuksen avulla.

Apua tarjouksen laskemiseen

ALSOn ystävällinen ja mutkaton myyntipalvelu auttaa mielellään viimeistelemään tiedosto- ja objektitallennusratkaisua koskevan tarjouksesi.

Onko sinulla kysymyksiä HPE-ratkaisuista?
Ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

He auttavat ilomielin!

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen