3rd Gen AMD EPYC™ -suorittimet

Maailman tehokkaimmat suorittimet

Lue lisää uusimmasta AMD-suoritintekniikasta, jonka avulla voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen valitessasi suorittimia seuraavaa palvelinostoa varten.

EPYC – eeppinen valinta yrityksille

Uudet 3rd Gen AMD EPYC™ -palvelinsuorittimet on suunniteltu parantamaan asiakkaidesi tuottavuutta salamannopean sovellussuorituskyvyn ansiosta, ja samalla se sisältää huippuluokan tietoturvaominaisuudet ja suojauksen. .

Keskeiset työkuormat ja käyttötarkoitukset

AMD EPYC™ -suorittimet antavat asiakkaillesi tarvittavan tehon, resurssit ja kapasiteetin avuksi kaikkien sovellusten käyttämiseen niin perinteisessä sovellusten käyttöönotossa kuin HCI:ssä ja virtualisoiduissa työkuormissakin.
Katso, miten 3rd Gen AMD EPYC™ -palvelinsuorittimet voivat parantaa asiakkaidesi työkuormien suorittamista.

HCI ja virtualisointi

Tietokanta ja analytiikka

Tehokasta tietojenkäsittelyä

Seuraavan sukupolven suorittimen suorituskyky

Saat erinomaisen työkuormasuorituskyvyn asiakkaidesi sovellusten tarvitsemien resurssien toimittamiseksi. Riippumatta siitä, käyttävätkö asiakkaasi yrityssovelluksia, virtualisoituja ympäristöjä, hyperkonvergoitua infrastruktuuria vai tietoanalytiikkasovelluksia, Zen 3 -ydin ja AMD Infinity Architecture toimivat yhdessä ja parantavat kaikkia tietojenkäsittelyn muotoja palvelinkeskuksessa, jotta yritykset voivat toimia nopeammin ja tuottavammin.

3rd Gen AMD EPYC™ -suorittimet skaalautuvat 8–64 ytimeen (tai 16–128 säikeeseen kantaa kohden). Mikään muu x86-palvelinsuoritin ei saavuta tätä ydintiheyttä.

Kaiken kattavat ominaisuudet

AMD Infinity Architectureen perustuvat uudet 3rd Gen AMD EPYC -suorittimet tarjoavat täydet ominaisuudet koko suoritinpinossa. Voit itse valita ytimien määrän ja taajuuden, kun taas muistiominaisuudet, edistykselliset tietoturvaominaisuudet ja I/O-kapasiteetti tulevat kaikki mukana ilman lisäkustannuksia. Siten voit olla varma, että saat aikaan tarvitsemasi riippumatta siitä, kuinka monta ydintä valitset.

Huippuluokan suojaus

Nykyaikaisen Zen-arkkitehtuurin ansiosta AMD-suorittimet on suunniteltu suojautumaan kehittyneiltä hyökkäyksiltä erittäin hyvin, mikä auttaa suojaamaan asiakkaidesi arkaluonteisia tietoja, välttämään käyttökatkoja ja vähentämään resurssien kuormitusta. Lisäksi AMD Infinity Guard sisältää ainutlaatuisen ja vankan sarjan tietoturvaominaisuuksia, jotka auttavat täydentämään alan ekosysteemikumppaneita ohjelmisto- ja järjestelmätasoilla.

Nyt uusien AMD Shadow Stack- ja Secure Nested Paging (SEV-SNP) -ominaisuuksien ansiosta 3rd Gen EPYC -suorittimen suojaus on vahvempi kuin koskaan aiemmin. Niiden avulla voidaan eristää kryptografisesti ja suojata yli 500 virtuaalikonetta palvelinta kohden.

EPYC-suorittimien edut

Tutustu AMD EPYC™ -suorittimien tärkeimpiin teknisiin etuihin ja katso, miten nämä suorittimet erottuvat muista.

Nopea chiplet-yhteys

Optimoitu monisuorittimen suorituskyky ja skaalautuvuus, jotka AMD Infinity Fabric™ -arkkitehtuurin die-to-die-yhdistettävyyden uusimmat edistysaskeleet mahdollistavat.

Johtava muistin kaistanleveys

8 muistikanavaa kantaa kohti
DRAM-kaistanleveyden huippu 410 Gt/s

Johtava I/O-kaistanleveys

Kaikki 8 x16-linkkiä PCIe® Gen4
128 PCIe© 4.0 -kaistaa yhdessä kannassa
Kaksisuuntainen kaistanleveys 64 Gt/s linkkiä kohden, 512 Gt/s kantaa kohden

Secure Encrypted Virtualisation (SEV)

AMD EPYC™ -suorittimet auttavat suojaamaan yksityisyyttä ja eheyttä salaamalla jokaisen virtuaalikoneen jollain jopa 509 ainutlaatuisesta salausavaimesta, jotka vain suoritin tietää.

AMD EPYC™ -suorittimet ovat yhteensopivia seuraavien palvelimien kanssa:

AMD EPYC™ processors are compatable with the following servers:

HPE ProLiant DL 385 Gen 10 Plus

HPE ProLiant DL 325 Gen 10 Plus

HPE DL345 Gen10 Plus

HPE DL365 Gen10 Plus

Oletko valmis aloittamaan kokoonpanomääritykset?

Määritä palvelinvalintasi kokoonpano AMD-suorittimilla iQuotessa nyt.

Siirry iQuoteen

Etsitkö kehittyneisiin telineasennettaviin palvelinratkaisuihin liittyviä tietoja?
Soita Tommille.

Hän on osa ALSOn kokeneiden HPE-myynti- ja tuoteasiantuntijoiden tiimiä.

Tommi Lehto

Team Leader HPE

+358 400 819 527

Tommi.Lehto@also.com

Ota yhteyttä

Jätä soittopyyntö

Laske tarjous heti

Siirry iQuoteen