1. takaisin

Hanki sisäpiiritietoa suoraan asiantuntijoilta

APC Schneider Electricin IT Channel Perspectives -podcastissa käsitellään digitaalisen muutoksen toteuttamista ja sitä, miksi kestävyys ja kiertotalous ovat tärkeämpiä kuin koskaan ennen. Saat tietoja IT-alan organisaatioihin vaikuttavista teknologioista ja trendeistä nyt ja tulevaisuudessa.

Pysy edellä kilpailussa uusilla näkökulmilla IT-alan haasteisiin

Podcast on tarkoitettu IT-ratkaisujen tarjoajille, lisäarvoa tarjoaville jälleenmyyjille, hallinnoitujen palvelujen tarjoajille sekä järjestelmäintegraation ja jakelun asiantuntijoille.

IT-alan toimijoilla on paljon seurattavaa kestävyydessä, liiketoiminnan kasvattamiseen liittyvissä näkökohdissa sekä digitaalisen muutoksen toteuttamisessa. Nopeasti muuttuvien trendien ja uuden teknologian seuraamisessa on paljon tekemistä samalla kun liiketoimintaa pyritään kasvattamaan.

IT Channel Perspectives -podcastien jokainen jakso on omistettu tietylle haasteelle tai trendille ja sille, kuinka asiantuntijoiden neuvoja voi hyödyntää liiketoiminnan kasvattamisessa. Tutustu asiantuntijoiden näkemyksiin siitä, miten uudet teknologiat tulevat vaikuttamaan alaan. IT Channel perspectives -podcastissa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita: Industrial Edge Computing, kiertotalous ja IT-osaamisvajeen umpeen kurominen.

Saatavilla suoratoistoalustoilla Apple Podcasts, Spotify, Google Play ja Stitcher.

Lue lisää

Kestävä kehitys ja kiertotalous: muutokset IT-alan toimijoille

IT Channel Perspectives -podcastin kahdeksannessa jaksossa käsitellään pintaa syvemmältä sitä, kuinka kestävyys, kiertotalous ja nettonollataso vaikuttavat alaan. Tämä on yksi aikamme suurista kysymyksistä, sillä Schneider Electricin tutkimus ennustaa IT-energiantarpeen kasvavan 50 % vuoteen 2030 mennessä. Miten yritykset siis voivat tasapainottaa IT-energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä pienentämällä hiilijalanjälkeään?

inmac wstore Francen toimitusjohtaja Isabelle Allegaert ja Schneider Electricin Secure Power Division Francen varatoimitusjohtaja Elena Fedotova kertovat, kuinka IT-alan toimijat voivat vähentää ympäristövaikutuksiaan ja vastata samalla asiakkaidensa tarpeisiin.

Tutustu kestävän kehityksen toimenpiteisiin, joilla sekä Schneider Electric että inmac wstore huomioivat kiertotalouden, vähentävät ympäristövaikutustaan ja hallitsevat loppukäyttäjien energiankulutusta.

Kuuntele nyt