ALSO MICROSOFT
AZURE DEPLOYMENT

AIKA AUTOMATISOIDA

ALSO MICROSOFT
AZURE DEPLOYMENT

Microsoft Azure voidaan ottaa nyt käyttöön nopeasti, toistettavasti ja kannattavasti – ilman syvällistä teknistä asiantuntemusta.

Pyydä yhteydenottoa

PALVELU

ALSO Microsoft Azure Deployment hoitaa laajan valikoiman Azure-työkuorman käyttöönottotehtäviä. Se voidaan jopa mukauttaa kumppanin toiveiden mukaan sopivan asennuksen varmistamiseksi. Esimerkiksi Azure Virtual Desktopsin tai muiden palveluiden tarjoamisesta asiakkaalle on tullut erittäin helppoa, koska:

TYYPILLISET TILANTEET

Tarvitset usein sisäistä asiantuntemusta, mutta se vie paljon aikaa, se on vaikeasti hallittavissa ja loppujen lopuksi voittomarginaali on minimaalinen. Insinöörit eivät myöskään pidä siitä, koska se on toistuvaa työtä.

Mutta juuri toistuvuuden takia se voidaan automatisoida.

Ja ALSO Microsoft Azure Deployment -palvelulla se onnistuu. ALSO Azure -asiantuntijamme loivat kokonaisuuden automaatioita Microsoftin parhaiden käytäntöjen perusteella ja pk-asiakkaita ajatellen.

Pyydä yhteydenottoa

NYT HELPOMMIN KUIN KOSKAAN

ALSO Microsoft Azure Deployment -palvelun yksinkertaisuuden, nopeuden ja skaalautuvuuden ansiosta kumppanit voivat laajentaa palveluitaan korkean katteen tarjouksella ilman, että heidän tarvitsee palkata lisää työntekijöitä.

Kumppanit voivat myös käyttää ALSO Cloud Markkinapaikka -sovellusliittymää ja integraatiota Microsoft Cloudiin omien automaatioiden luomiseksi. Näin käyttöönottopalvelut voidaan rakentaa vastaamaan heidän asiakasprofiiliaan.

Pyydä yhteydenottoa

ALSO Cloud Markkinapaikka

Etkö ole vielä rekisteröitynyt ALSO Cloud Markkinapaikkaan? Nyt on oikea aika. Rekisteröityminen on ilmaista ja antaa sinulle pääsyn valtavaan valikoimaan Microsoftin ja muiden toimittajien tuotteita.

Tärkeimmät edut tiivistetysti

White label -mahdollisuudet

Digitaalinen myynti

Liiketoimintatiedot

Helppo laskutus

Tilaus- ja toimituspalvelut

24/7 tuki

Automaattiset asiakaspäivitykset