HPE CloudPhysics

Huippuluokan työkalu seuraavaan datakeskukseen liittyvään hanke-ehdotukseesi

Lisätietoja

Muunna asiakassuhteesi IT-kumppanuuksiksi HPE CloudPhysics -palvelun avulla.
CloudPhysics on tehokas SaaS-palvelu virtuaalisten IT-ympäristöjen analysointiin.

Ota yhteyttä ja rekisteröidy jo tänään CloudPhysics-palvelun käyttäjäksi.

Enemmän myyntimahdollisuuksia, lyhyemmät myyntisyklit

Välittömät ja dataan perustuvat tiedot voivat auttaa IT-jälleenmyyjää nopeuttamaan asiakkaiden muutosohjelmia. Hyödynnä näitä tietoja, jotta saat lisää myyntimahdollisuuksia ja voit lyhentää liiketoimintasi pitkiä myyntisyklejä. CloudPhysics vastaa esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten paljon suorituskyky paranisi, jos kaikki virtuaaliset työkuormat ajettaisiin HPE SimpliVity -laitteistossa?
  • Mitkä ovat suurimmat tietoon liittyvät ongelmat?
  • Mitkä ovat omistamisen kokonaiskustannukset 5 vuoden aikana, jos päivitämme kaiken Tier 1 -tallennustilan HPE Primeraksi? Mitkä ovat edut suorituskyvyn osalta?
  • Mitä eroa on kustannuksissa, kun 50 % toissijaisesta työkuormastamme siirretään julkiseen pilveen tai yksityiseen pilveen, kuten HPE Greenlakeen?

Esittelyssä HPE CloudPhysics

Datapohjaiset tiedot älykkäämpään IT-päätöksentekoon

CloudPhysics on SaaS-palvelu, joka mahdollistaa älykkäämmät IT-päätökset reunasta pilveen. Se laajentaa IT-hankintaan liittyviä datapohjaisia tietojasi ja pystyy tarjoamaan yli 200 biljoonaa tietonäytettä 3 miljoonassa virtuaalikoneessa ja yli 4 500 arvioinnissa.

Alusta on pieni vApp, jonka keräämien älykkäiden konetietojen avulla asiakkaasi voivat analysoida, päivittää, korjata ja mukauttaa datakeskustaan muuttuviin tarpeisiin.

Mallinna, ennusta ja mittaa tarkasti uusien infrastruktuurisuositusten vaikutusta, ennen kuin asiakas maksaa. Tämä nopeuttaa arvontuottoa ja lisää liiketoiminnan voittoa.

CloudPhysics-palvelun edut:

  • Täydellinen päivitys – Vertaa uusien HPE-tuotteiden ja -palveluiden kustannus- ja suorituskykyparannuksia nykyiseen asiakasinfrastruktuuriin.
  • Vähemmän käyttökustannuksia, monimutkaisuutta ja seisokkeja – Näytä asiakkaille yksityiskohtainen analytiikka tärkeiden sovellusten ja tietojen suorituskyvyn parantamiseksi ja voiton lisäämiseksi.
  • Kattavat tiedot – Tarkastele asiakkaiden datakeskuksia virtuaalikoneiden ja työkuorman tasolle asti, jotta löydät optimaalisen laitteistoratkaisun mihin tahansa virtuaaliseen ympäristöön.
  • Tarkkojen kustannusten mallinnus – Näytä asiakkaille tarkat kustannukset pilveen siirtymisestä, virtuaaliympäristön oikeasta mitoituksesta ja konesali-infrastruktuurin optimoinnista.

CloudPhysics-palvelun avulla IT-jälleenmyyjät voivat tarjota asiakkailleen jatkuvaa yhteistyötä ja arvoa. Käsittele ennakoivasti mahdollisia yhdistämisongelmia, kapasiteettitarpeita ja uusia arkkitehtuureja.

Rekisteröi seuraava asiakashankkeesi ALSO-palveluun!

Autamme sinua tekemään yksityiskohtaisen asiakasarvion CloudPhysics-palvelun avulla.

[Rekisteröidy jo tänään

Hyödynnä ALSO-asiantuntijoita

ALSO auttaa sinua tekemään asiakasarvion seuraavaa datakeskushankettasi varten! Asiantuntijamme osaavat suorittaa yksityiskohtaisia asiakasarviointeja alustan avulla. Tutustu asiantuntemukseemme 5 yksinkertaisessa vaiheessa.

Vaihe 1 – Rekisteröi sopimuksesi ALSOn kanssa

Vaihe 2 – Sovi palaverisi asiakkaan ja ALSOn kanssa

Vaihe 3 – Asenna CloudPhysics ja aloita tietojen kerääminen

Vaihe 4 – Analysoi tiedot asiakkaan ja ALSOn kanssa

Vaihe 5 – Luo asiakastarjous

Voimme tukea asiakkaan sitouttamisen kaikissa vaiheissa ja CloudPhysics-palvelun käytössä hankkeen saamiseksi.

Ryhtyminen ALSOn kumppaniksi

ALSO-asiantuntemuksen hyödyntämiseksi tarvitset pätevän sopimuksen ja asiakkaan luvan tarkastella CloudPhysics-tietoja.