Tervetuloa Intelille®

INTEL® EDISTÄÄ INNOVAATIOITA MAAILMANLAAJUISESTI

Tunnet jo ehkä suorittimet, mutta Intel® valmistaa myös paljon muuta. Tietokonetekniikan innovaatioilla rikotaan älykkään ja verkotetun teknologian rajoja verrattomien kokemusten tarjoamiseksi kaikille. Intel® luo arvoa osakkeenomistajille, asiakkaille ja yhteiskunnalle muun muassa kehittämällä uusia laitteita ja pilvipalveluita sekä edistämällä säädösten kehittämistä, monimuotoisuutta, kestävää kehitystä ja koulutusta.

Mooren laki

Intelin arvostaman ja luottaman innovaation vahvistaminen

Gordon Mooren vuonna 1965 tekemä ennuste edisti Intelin modernia digivallankumousta. Moore päätteli nousevan trendin perusteella, että tietokoneen suorituskyky paranisi merkittävästi ja suhteelliset kustannukset laskisivat eksponentiaalisesti.
Tätä oivallusta kutsutaan Mooren laiksi, josta tuli elektroniikkateollisuuden kultainen sääntö ja ponnahduslauta innovaatioihin. Intelin perustajana Gordon tasoitti ennusteellaan yrityksen tietä nopeimpien, pienimpien ja edullisimpien transistorien valmistajaksi – transistorien, joita käytetään nykyään moderneissa työ- ja leikkikaluissa.

Hyödynnä markkinointimateriaalia, joka on tarkoitettu vain Intel®-teknologioiden tarjoajien käyttöön. Lataa markkinointia varten esimerkiksi mainosilmoituksia, videoita, infografiikoita, julisteita ja malleja ja muokkaa niitä omiin tarkoituksiisi sopiviksi.

Partner Marketing Studio